Στην Στουρμ Γκρατς ο Λυκογιάννης

Διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο υπέγραψε ο Μπάμπης Λυκογιάννης με την Στουρμ Γκρατς.

Στην Στουρμ Γκρατς ο Λυκογιάννης

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης είχε περάσει την περασμένη σεζόν στον Εργοτέλη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και είχε καταγράψει 22 συμμετοχές.

Όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η αυστριακή ομάδα, η οποία τον υποδέχθηκε γράφοντας "KALO IRTHES CHARALAMPO LYKOGIANNIS", ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2017, ενώ προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο με σπουδαίους οπαδούς και θεωρώ ότι θα είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να βοηθήσω να δεχτεί η ομάδα όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ και ίσως να σημειώσει και κάποια στην αντίπαλη εστία.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της νέας ομάδας μου και θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν σε μένα", ήταν τα πρώτα λόγια του Μπάμπη Λυκογιάννη ως παίκτης της Στουρμ Γκρατς.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ