Μαρίνος: "Στο Βέλγιο κοιτάνε το ποδόσφαιρο, όχι το παρασκήνιο"

Ο άσος της Σαρλερουά, Στέργος Μαρίνος, μίλησε για την πορεία του στο Βέλγιο, αναφέρθηκε στο μέλλον του, ενώ εξέφρασε την άποψή του για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα.

Μαρίνος: "Στο Βέλγιο κοιτάνε το ποδόσφαιρο, όχι το παρασκήνιο"

Ο Στέργος Μαρίνος μίλησε στον " Sport24 Radio 103,3" και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για την παρουσία του στον βελικό σύλλογο.

Για το πως είναι στο Βέλγιο και τη Σαρλερουά: "Μετά και την νίκη με τη Γάνδη πολύ καλά. Μετά από τρία χρόνια έχω βρει την υγεία μου. Έχω βρει το σπίτι μου. Η προσαρμογή είναι δύσκολη, λόγω γλώσσας και κουλτούρας. Τώρα το απολαμβάνω περισσότερο. Παίζουμε πολύ καλά. Το σημαντικό είναι κάθε παιχνίδι με τον χρόνο να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε ανταγωνιστικοί. Φέτος καταφέραμε μετά από πολλά χρόνια να παίξουμε στην Ευρώπη, αλλά δεν καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους".

Για το πως είναι το πρωτάθλημα στο Βέλγιο: "Είναι υψηλότερου επιπέδου από το ελληνικό. Ατομικά δεν υπάρχει διαφορά. Η διαφορά είναι στον ρυθμό στις αγωνιστικές συνθήκες. Για τον κόσμο είναι γιορτή κάθε παιχνίδι. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, νικήσαμε τη Γάνδη, που τις προάλλες είχε νικήσει την Βαλένθια στο Champions League".

Για το μέλλον του: "Μου πρότειναν νέο συμβόλαιο. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Παίζω καλά, γιατί παίζω σε μία θέση".

Για το αν βλέπει την Super League: "Βλέπω στιγμιότυπα, αλλά δεν έχω τον χρόνο να δω ολόκληρα ματς".

Για το κλίμα που επικρατεί στο Βέλγιο: "Δεν ασχολούνται τόσο με το παρασκήνιο, αλλά με τα αγωνιστικά. Υπάρχει πίεση, αλλά αγωνιστική. Όχι τι κάνει ο πρόεδρος και τι λένε οι οπαδοί".

Για την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό: "Πήρε καινούργιο προπονητή, αν δεν κάνω λάθος. Από τότε που πήραμε το νταμπλ, έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Η διοίκησε οι στόχοι, πολλά. Πρέπει να υπάρχει υπομονή, ειδικά όταν δεν έχει μπάτζετ να ανταγωνιστείς τον Ολυμπιακό που παίρνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο".

Για τον Ολυμπιακό και αν τον έχει παρακολουθήσει στο Champions League: "Βλέπω ότι είναι μία συμπαγής ομάδα, δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις. Ο Ολυμπιακός στεκόταν καλά και δεν θα είχε πρόβλημα, αν δεν δεχόταν το τυχερό γκολ του Μίλερ".

Για την Εθνική: "Νομίζω πρέπει να στεκόμαστε στις καλές στιγμές, όλα αυτά που έχει κάνει η Εθνική όλα αυτά τα χρόνια δεν πρέπει να ξεχνιέται. Όπως είπα και πριν όπως με την μεταγραφή, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Είναι τιμή να φοράς την φανέλα της Εθνικής. Άλλοι αποφασίζουν, αν είναι να έρθει η κλήση καλώς να έρθει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK