Νίνης: "Στην Ελλάδα συχνά οι οπαδοί εισβάλλουν και διακόπτουν τα ματς"

Στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη επί βελγικού εδάφους, ο άσος της Σαρλερουά, Σωτήρης Νίνης, έκανε σύγκριση με το ποδόσφαιρο της Ελλάδας, μίλησε για τα επεισόδια, αλλά και τους Έλληνες οπαδούς.

Νίνης: "Στην Ελλάδα συχνά οι οπαδοί εισβάλλουν και διακόπτουν τα ματς"

Ένα μέρος της συνέντευξης του Σωτήρη Νίνη στην ιστοσελίδα " dhnet.be":

Οι συμπαίκτες σου, σου έχουν μιλήσει για όσα είχαν συμβεί στο πρώτο παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης (σ.σ. είχε σημαδευτεί από τα επεισόδια μεταξύ οπαδών);

"Ναι, μου το έχουν πει. Απ' όσα έχω καταλάβει, το παιχνίδι με τη Σταντάρντ Λιέγης είναι ξεχωριστό και θα επικρατήσει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Επιπροσθέτως, έχουμε ένα σημαντικό ματς για την πρόκριση στα play off. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ".

Πιστεύεις ότι το Σταντάρντ - Σαρλερουά συγκρίνεται με το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός;

"Είναι δύσκολο να πω. Ανυπομονώ να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο και να ζήσω την ατμόσφαιρα, για να σχηματίσω άποψη".

Είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα θα έχεις συνηθίσει στην ατμόσφαιρα αυτού του είδους...

"Ξέρεις, στα εντός έδρας, οι οπαδοί ανάβουν καπνογόνα και φωτοβολίδες, σε κάθε παιχνίδι. Οι οπαδοί είναι πραγματικά φανατικοί και είναι δύσκολο να σου περιγράψω την ατμόσφαιρα. Πρέπει να τη ζήσετε για να την καταλάβετε".

Υπήρξε και ένα ματς που δεν άρχισε ποτέ, πρόσφατα;

"Ναι, συνέβη. Στην Ελλάδα αυτό συμβαίνει συχνά. Θυμάμαι ένα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, που ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί 0-1 και οι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής χρειάστηκε να διακόψει το ματς και δεν το άρχισε ξανά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK