Στραβοπάτησε στην πρεμιέρα η Μπριζ (VIDEOS)

Λίγες μέρες πριν από την πρώτη μάχη με τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, η Μπριζ στραβοπάτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Βέλγιο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Σεντ Τρούιντεν.

Στραβοπάτησε στην πρεμιέρα η Μπριζ (VIDEOS)

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Βελγίου η Μπριζ. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από την Σεντ Τρούιντεν, η οποία επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και αποτελούσε ανέκαθεν "κακό δαίμονα" για την ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με τον Ντε Σούτερ, ο Ρούμπεν Φερνάντες απάντησε στο 57ο λεπτό και το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 74' με τρομερό μακρινό σουτ ο Ζούνιορ Εντμίλσον, ο οποίος τέσσερα λεπτά μετά το γκολ του αποβλήθηκε.

Όλα αυτά τέσσερις μόλις μέρες πριν από την πρώτη "μάχη" της Μπριζ με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League στο "Απόστολος Νικολαΐδης" που αναμένεται κατάμεστο.

Η σύνθεση της Μπριζ: Μπρουτσέζε, Ντε Μποκ, Ντένσβιλ, Μέχελε, Μπολινγκολί Μπομπό (77' Ρεφαέλοβ), Κουλς, Φόρμερ, Σίμονς (81' Στορμ), Βίκτορ Βάσκες, Ντε Σούτερ, Ντιαμπί (86' Ουλαρέ).

Το γκολ της Μπριζ

Το νικητήριο γκολ της Σεντ Τρούιντεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK