"Μάτιασαν" τον Καρέλη

Γκολ Νο 9 στο πρωτάθλημα Βελγίου και Νο 18 συνολικά στη σεζόν με την Γκένκ, σημείωσε ο (ασταμάτητος) "πυροβολητής" Νίκος Καρέλης, στο ντέρμπι κόντρα στην Γάνδη, πριν αποχωρήσει τραυματίας στα πρώτα λεπτά του β΄ημιχρόνου.

"Μάτιασαν" τον Καρέλη
karelis

Σούπερ εξελίσσεται η σεζόν στο Βέλγιο για τον Νίκο Καρέλη. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έχει εγκλιματιστεί πλήρως και δεν σταματάει να σκοράρει με τη φανέλα της Γκενκ. Κόντρα στη Γάνδη πέτυχε ακόμη ένα γκολ, αυτή τη φορά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι φτάνοντας τα 9 στο πρωτάθλημα! Το σημείωσε στο 26΄, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του ενώ αντικαταστάθηκε μόλις στο 51΄λόγω τραυματισμού στο γόνατο (αποχώρησε κουτσαίνοντας).

Συνολικά φέτος σε 32 αγώνες μετράει 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (έχει βάλει ακόμη 7 στο Κύπελλο και 2 στο Europa League) και έχει μάλιστα τραβήξει τα βλέμματα ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ αλλά κι απο την Κίνα, οι οποίες καραδοκούν έτοιμες να προσφέρουν πολλά εκατομμύρια ευρώ για χάρη του! Δεν είναι τυχαίο πως η Γκένκ τον κοστολογεί πλέον κοντα στα 10 εκατ. ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK