Χάνει όλη την σεζόν λόγω χιαστών o Καρέλης, χάνει 1.7 με 2.5 εκ. ο Παναθηναϊκός!

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα, σε ματς που σκόραρε το 18ο του γκολ και ενώ ήταν σχεδόν έτοιμο τοdealπώλησης του από την Γκενκ μεplus 10μύρια, ο Νίκος Καρέλης στάθηκε άτυχος αφού έπαθε ρήξη χιαστών και βγήκε νοκ άουτ για 8 μήνες (VIDEO).

Χάνει όλη την σεζόν λόγω χιαστών o Καρέλης, χάνει 1.7 με 2.5 εκ. ο Παναθηναϊκός!

Απίστευτα άτυχος ο Νίκος Καρέλης και μαζί του ο...Παναθηναϊκός! Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2016, χθες κόντρα στην Γάνδη, λίγες ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για ολιγοήμερες εορταστικές διακοπές, ο διεθνής επιθετικός έπαθε ρήξη χιαστού στο γόνατο του αριστερού του ποδιού και χάνει όλη την σεζόν. Μαζί και την πάρα πολύ πιθανή μεταγραφή του τον Γενάρη, που θα απέφερε ένα μεγάλο ποσό στο Ταμείο του Παναθηναϊκού λόγω ποσοστού μεταπώλησης!!

Ο άσος της Γκενκ που βρισκόταν σε δαιμονιώδη φόρμα, ξεκίνησε σούπερ στο χθεσινό ντέρμπι (ήταν το προτελευταίο ματς της βελγικήςboxing day), σκοράροντας μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (συνολικά το Ν ο 18 γκολ του την φετινή σεζόν!!), αλλά σε μια ανύποπτη φάση στο 51΄ τραυματίστηκε και...πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο της πόλης.

Από την πρώτη στιγμή όλοι κατάλαβαν πως ήταν κάτι το σοβαρό και δυστυχώς για τον Καρέλη οι αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν...

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα επίσημα η Γκενκ, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, έδειξαν ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο, κάτι που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης μίνιμουμ 8 μήνες. Δηλαδή θα επανέρθει, εφόσον όλα πάνε καλά στην αποθεραπεία του, την επόμενη σεζόν χάνοντας πάντως και το βασικό μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας!

Ο σοβαρότατος τραυματισμός του Καρέλη εκτός του ο τι αποτελεί μεγάλη απώλεια και για την Εθνική Ελλάδας (σταθερά στις επιλογές του Σκίμπε), θα στερήσει από την προηγούμενη ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, ένα ποσό που θα μπορούσε να κυμανθεί από 1,7 μέχρι και 2,5 εκατ. Ευρώ!

Σύμφωνα με πρόσφατα βελγικά δημοσιεύματα (και όχι μόνο), η Γκένκ ήταν έτοιμη να συμφωνήσει στην άμεση πώληση του Καρέλη με ποσόplusτων 10 εκατομμυρίων αφού είχε προτάσεις τόσο από την αγγλική Πρέμιερ Λίγκ όσο κι απο την Κινά( γινόταν λόγος για προσφορά 15 μυρίων)!! Ως γνωστό ο Παναθηναϊκός έχει κρατήσει ποσοστό κοντά στο 17%, σε περίπτωση μεταπώλησης του από την Γκενκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK