"Γκέλα" για την Άντερλεχτ

Η Άντερλεχτ έκανε την ανατροπή απέναντι στη Μαλίν εκτός έδρας, όμως το γκολ του Νικολά Βερντιέ στο 73ο λεπτό έδωσε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους.

"Γκέλα" για την Άντερλεχτ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League, Άντερλεχτ "πέταξε" δύο βαθμούς στην έδρα της Μαλίν, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2. Η αναμέτρηση δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 12' ο Ματς Ριτς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

"Γκέλα" για την Άντερλεχτ

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φρανκ Ατσεαμπόνγκ, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, έκανε την μεγάλη ανατροπή. Όμως, ο επιθετικός της Μαλίν, Νικολά Βερντιέ είχε διαφορετική άποψη, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 73'.

Μαλίν (5-1-2-2): Ζιγέ, Πολούσεν, Ελ Μεσαουντί, Βίτας, Μπιέλιτσα, Κλάες, Ριτς (88' Κρεπούλια), Ντε Πέτερ, Χανί, Ματίς (90' Μπεν Καλίφα), Βερντιέ (79΄Βεσελίνοβιτς).

Άντερλεχτ (4-2-1-3): Προτό, Ναγιάρ, Εμποντζί, Νόιτινκ, Μπίτνερ, Μπαντζί, Ντεφούρ, Τζούριτσιτς (Λουκεμπάκιο), Πράετ, Ατσεαμπόνγκ, Ιντρίσα Σιλά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK