Η Μέχελεν παραδέχτηκε την πρόταση σε Ολυμπιακό για Κολοβό

Ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Κολοβού δεν πτοεί την Μέχελεν η οποιά ξεκίνησε ήδη επαφές με Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Η Μέχελεν παραδέχτηκε την πρόταση σε Ολυμπιακό για Κολοβό

Ο Δημήτρης Κολοβός πρόλαβε να πετύχει 5 γκολ σε 27 συμμετοχές του με τη φανέλα της Μέχελεν πριν τραυματιστεί σοβαρά (ρήξη χιαστών) και τεθεί νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν, και σε αυτό το διάστημα μπόρεσε να πείσει τους ανθρώπους της για την αξία του.

Απόδειξη το γεγονός ότι επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία μαζί του και τη νέα σεζόν και όχι με μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό μέχρι φέτος, με τους ανθρώπους της να κάνουν μάλιστα και ταξίδι στην Ελλάδα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αγοράς του με κανονική μεταγραφή.

Συγκεκριμένα ήρθαν στη χώρα μας ο πρόεδρος Γιόχαν Τίμερμανς και ο γενικός διευθυντής Μαρκ Φαές, οι οποίοι -πέρα από το ματς του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας που είδαν το βραδυ της Πέμπτης- είχαν επαφές με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό για τον 23χρονο Έλληνα φορ.

"Έχουμε καταθέσει την πρότασή μας και περιμένουμε απάντηση, οι διαπραγματεύσεις είναι αρκετά προχωρημένες", επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Μέχελεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK