Ο Ρέτσος ανοίγει το δρόμο στον Γούτα

Η επιστροφή του Δημήτρη Γούτα στη βασική ενδεκάδα της Σιντ Τρουίντεν έφερε και πάλι τους σκάουτ στο Βέλγιο για να τσεκάρουν την περίπτωσή του. Από ποιο πρωτάθλημα τον παρακολουθούν.

Ο Ρέτσος ανοίγει το δρόμο στον Γούτα

Ο Δημήτρης Γούτας βρίσκει σιγά-σιγά τον εαυτό του στην Σιντ Τρουίντεν και παίρνει 90λεπτες συμμετοχές ως βασικός στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του Βελγίου.

Το γεγονός αυτό μάλιστα έφερε τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον δύο σκάουτ στο Βέλγιο οι οποίοι είχαν ως κύρια αποστολή την παρακολούθηση των κινήσεων του 23χρονου Ελληνα στόπερ εν ώρα αγώνα.

Ο ένας σκάουτ δουλεύει για σύλλογο που αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα (μικρομεσαίo κλαμπ) ενώ ο άλλος εργάζεται επίσης για γερμανική ομάδα που παίζει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και έχει βλέψεις ανόδου.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι τα δικαιώματα του Γούτα ανήκουν στον Ολυμπιακό, οπότε ο κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει, αν πραγματικά ενδιαφέρεται για τον παίκτη, να μιλήσει με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ωστόσο, αποκλείεται οι εν λόγω σύλλογοι να μην έχουν στο μυαλό τους και το σενάριο του να μείνει ο ποδοσφαιριστής ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι (κάτι φυσικά που θα απλοποιήσει την υπόθεση της μεταγραφής).

Οπως και να έχει πάντως, η μεταγραφή-ρεκόρ του Ρέτσου εφέτος (από τον Ολυμπιακό στη Λεβερκούζεν) αλλά και η σταθερή παρουσία των Παπασταθόπουλου και Παπαδόπουλου τα τελευταία χρόνια στην Μπουντεσλίγκα έχουν ανοίξει το δρόμο διάπλατα και σε άλλους Ελληνες στόπερ.

Προφανώς, τα καλύτερα έρχονται...

News 24/7

24MEDIA NETWORK