Παίκτης που προτάθηκε στην Ελλάδα "πλήρωσε" τη μεταγραφή Οφόε

Δύο μεταγραφικά μέτωπα "έτρεχε" η Γάνδη το τελευταίο τριήμερο. Το ένα αφορούσε τον Οφόε και το άλλο αυτόν που θα έφερνε το χρήματα για ν' αγοραστεί ο Βέλγος από τον Ολυμπιακό. Ο... αιμοδότης της απόκτησής του παρολίγον να παίξει μπάλα στην Ελλάδα, ενώ έχει σχέση με τον... Βράνιες.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Γάνδη για ν' αγοράσει τον Οτζίτζα-Οφόε χρειάστηκε να πουλήσει έναν ποδοσφαιριστή πάνω-κάτω στα ίδια χρήματα που απαιτούσε ο Ολυμπιακός για να βάλει... κορδέλα στον ακριβό Βέλγο χαφ.

Πράγματι, οι Βέλγοι έναντι 3,2 εκατ. ευρώ "έσπρωξαν" στην Σλάβια Πράγας τον Νιγηριανό επιθετικό, Πίτερ Ολαγίνκα. Ο 22χρονος, που πέρυσι δεν έπαιξε ποδόσφαιρο στην Γάνδη, αφού ήταν δανεικός στην Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο Ολαγίνκα από την Νιγηρία, μάλιστα, είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αλβανία! Ναι, ευλόγως θα ρωτήσει κάποιος τι πήγε να κάνει ένας Νιγηριανός σε αλβανικές ακαδημίες; Εδώ κολλάει ο πρώην πια στόπερ της ΑΕΚ, Ογκνιέν Βράνιες.

Για να πάει το "Ογκι" στην Άντερλεχτ, μανατζερικά χρειάστηκε και τη βοήθεια του Αλβανού ατζέντη, Σκουμπίν Κορμεμέτι ο οποίος είναι ο άνθρωπος πίσω από τον Ολαγίνκα και την προώθησή του στο βελγικό ποδόσφαιρο το 2016, όταν από την Σκεντέρμπεου τον πήγε στη Γάνδη με 1.200.000 ευρώ.

Πριν κάνει το ξεπέταγμά του ο Νιγηριανός, είχε παίξει κι ένα φεγγάρι στην Κύπρο, δανεικός από την Μπιλίς Μπλας και τότε ο μάνατζέρ του τον είχε διαφημίσει σε κάποιες ελληνικές ομάδες, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε... ζεστά.

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK