Απίθανη χαμένη ευκαιρία στο βελγικό πρωτάθλημα

Ο άσος της Βέστερλο, Έντουαρτς Βισνάκοφς έχασε μία τεράστια ευκαιρία στην αναμέτρηση με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, στέλνοντας, προ κενής εστίας, την μπάλα άουτ. Δείτε το VIDEO.

Απίθανη χαμένη ευκαιρία στο βελγικό πρωτάθλημα

Στο ποδόσφαιρο είναι γνωστή η φράση "Όλα μπαίνουν, κι όλα χάνονται". Ο άσος της Βέστερλο, Έντουαρτς Βισνάκοφς επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό τη συγκεκριμένη ρήση στην αναμέτρηση με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο Λετονός επιθετικός κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να στείλει την μπάλα άουτ προ κενής εστίας και με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο γκολκίπερ. Για την ιστορία, η ομάδα του, παρότι προηγήθηκε με 2-0, έχασε με... 4-2.

Δείτε το VIDEO:

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ