Πήρε Βράνιες και ετοιμάζει "χαλάστρα" στον Ολυμπιακό!

Όποιος πρόλαβε τον... Κύριο είδε στην Άντερλεχτ η οποία μοιράζει χρήμα αβέρτα το τελευταίο διάστημα. Αγοράζοντας από την ΑΕΚ τον Βράνιες μ' ένα ποσό πάνω από 3 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο στον παίκτη κοντά στις 900.000, οι "μοβ" στοχεύουν σε μία ακόμη μεταγραφή που "επηρεάζει" τον ΟΣΦΠ.

Πήρε Βράνιες και ετοιμάζει "χαλάστρα" στον Ολυμπιακό!

H Λίβερπουλ είχε δαπανήσει το 2014 κοντά στα 25.000.000 ευρώ για τον Λαζάρ Μάρκοβιτς.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής παρότι ποιοτικός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των "Κόκκινων" και από το 2015 δίνεται δανεικός.

Έχει περάσει από Φενέρ, Σπόρτινγκ, Χαλ και Άντερλεχτ.

Στους "μοβ", ο 24χρονος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν, με τους Βέλγους να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο πολύ που θέλουν να τον αγοράσουν από τη Λίβερπουλ!

Όπως αναφέρουν βελγικά και σέρβικα δημοσιεύματα η ομάδα που μόλις χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Ογκνιέν Βράνιες προσφέρει στον Μάρκοβιτς τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ!

Αυτή φέρεται να είναι η καλύτερη προσφορά που έχει στα χέρια του ο winger, γεγονός που κάνει περίπλοκο το σενάριο να μετακομίσει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" σύμφωνα με το ρεπορτάζ θέλουν τον παίκτη δανεικό, καλύπτοντας ένα μέρος το συμβόλαιο του και το άλλο οι "Ρεντς".

Βέβαια, το πρόβλημα της Άντερλεχτ στην προκειμένη περίπτωση είναι η Λίβερπουλ. Ο Κλοπ μπορεί να μην υπολογίζει τον παίκτη, ωστόσο τα 25.000.000 ευρώ πρέπει κάπως να αποσβεστούν και σύμφωνα με τους Βέλγους οι "Κόκκινοι" ζητούν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να δώσουν το "ok".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρκοβιτς στη Λίβερπουλ (με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019) λάμβανε ετησίως κάτι παραπάνω από 2.000.000 ευρώ, αλλά δεν έχει πρόβλημα να "κλείσει" στην Άντερλεχτ με 500.000 ευρώ λιγότερα, αρκεί που θα παίζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK