Δύσκολη η παραμονή του Μανιάτη στη Σταντάρ

Δύσκολη έως απίθανη θεωρείται σύμφωνα με τους Βέλγους η παραμονή του Γιάννη Μανιάτη στη Σταντάρ Λιέγης μετά τη λήξη του δανεισμού του. Ποια τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Δύσκολη η παραμονή του Μανιάτη στη Σταντάρ

Από τον Ιανουάριο ο Γιάννης Μανιάτης αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Σταντάρ Λιέγης, όμως σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της χώρας, η παραμονή του εκεί μετά τη λήξη του δανεισμού του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Οι απόψεις βέβαια εδώ διίστανται κι αυτό γιατί κάποιοι θεωρούν ότι ο τεχνικός της Σταντάρ δεν τον έχει στα βασικά του σχέδια, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι απλώς οι Βέλγοι ψάχνουν το καλύτερο deal για να τον κάνουν δικό τους με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μανιάτη είναι στα 2.200.000 ευρώ, ποσό που αυτή τη στιγμή θεωρείται αρκετά υψηλό για την βελγική ομάδα. Αν ειδικά λάβουμε υπόψη ότι ο Έλληνας αμείβεται από τον Ολυμπιακό και με 700.000 ευρώ το χρόνο όπως αναφέρει η "LiveSport".

Ο ίδιος ο παίκτης είχε προαναγγείλει την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά στις αρχές του καλοκαιριού προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία, αλλά ο Μάρκο Σίλβα θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στα βασικά του πλάνα. Σε αντίθετη περίπτωση, ο 29χρονος χαφ θα είναι αναγκασμένος να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Να σημειωθεί τέλος ότι Έλληνας άσος έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια με τη Σταντάρ Λιέγης με αποκορύφωμα τον τελικό Κυπέλλου όπου κατέκτησε το τρόπαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK