Εύκολη νίκη στην πρεμιέρα για τη Σταντάρ

Η Σταντάρ Λιέγης ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο βελγικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 της Σαρλερουά και δείχνοντας έτοιμη για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.

20140725 - LIEGE, BELGIUM: Standard's Geoffrey Mujangi Bia celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between Standard de Liege and RSC Charleroi, in Liege, Friday 25 July 2014, on day 1 of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR
20140725 - LIEGE, BELGIUM: Standard's Geoffrey Mujangi Bia celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between Standard de Liege and RSC Charleroi, in Liege, Friday 25 July 2014, on day 1 of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR BELGA

Λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση της με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League, η Σταντάρ ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στο βελγικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 της Σαρλερουά.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Ζοφρουά Μουζανζί Μπιά, ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και μάλιστα με δύο εντυπωσιακές προσπάθειες στο 13ο και στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης. Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Μεχντί Καρσελά Γκονσάλες, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 56', ενώ λίγο πριν από το φινάλε, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να είχε πετύχει και τέταρτο γκολ, με το σουτ του Γέλε Βαν Ντάμε να σταματά στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

Σταντάρ: Καουασίμα, Σταμ, Ζόρζε Τεϊσέιρα, Αρσλάναγκιτς, Βαν Ντάμε, Μαρκέ, Λουμανζά-Λεμπί (73' Αϊντάρεβιτς), Καρσελά-Γκονσάλες (77' Μ'Μπομπό), Μουζανζί-Μπιά, Ντε Καμάργκο (88' Μ'Μαέ), Εζέκιελ.

Σαρλερουά: Μανταντά, Μαρίνος, Ντεβάστ, Χάβι Μάρτος, Ν'Γκανγκά, Οουντρέ (30' Τενμόν), Ντιαντί, Κεμπανό, Φρανσουά (62' Κουλιμπαλί), Ντονγκαλά, Κιταμπαλά (76' Ροσίνι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK