Μανιάτης: "Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει το καλοκαίρι"

O Γιάννης Μανιάτης μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βελγίου με την Σταντάρ Λιέγης, εξέφρασε τη θέλησή του να επιστρέψει άμεσα στην Εθνική, ενώ εμφανίστηκε αινιγματικός σε ό,τι αφορά το μέλλον του.

Μανιάτης: "Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει το καλοκαίρι"

Ο μέσος της Σταντάρ Λιέγης, Γιάννης Μανιάτης παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Βελγίου, δήληωσε ευχαριστημένος από τη νέα σελίδα στην καριέρα του, εξέφρασε τη θέλησή του να επιστρέψει άμεσα στην Εθνική Ελλάδας, ενώ εμφανίστηκε αινιγματικός σε ό,τι αφορά το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις εντυπώσεις του από τη Σαντάρ Λιέγης: "Από την πρώτη μέρα έχω συναντήσει μία πολύ καλή ομάδα, όλοι με έχουν υποδεχτεί πολύ θερμά. Το ποδόσφαιρο στο Βέλγιο είναι διαφορετικό, υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και πολλά ταλέντα, είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα"

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βελγίου: "Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να κατακτήσω έναν τίτλο εκτός Ελλάδας και πλέον ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο γιατί εδώ το ποδόσφαιρο είναι γιορτή για τον κόσμο.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια, απειληθήκαμε ελάχιστα αλλά η Μπριζ ήταν και λίγο τυχερή. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το ματς και όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες τότε τα καταφέραμε.

Αξίζαμε να πάρουμε αυτό το τρόπαιο γιατί το θέλαμε πολύ. Δεν μπήκαμε στα πλέι οφ την τελευταία αγωνιστική, οπότε τελευταίο μας χαρτί ήταν ο τελικός γιατί η ομάδα θα πάει στο γκρουπ του Europa League και όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά. Η διοίκηση ήταν δίπλα μας, τα καταφέραμε και δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε.

Για τις συναντήσεις με τους άλλους Έλληνες στο Βέλγιο: "Βρισκόμαστε με όλα τα παιδιά στις Βρυξέλλες μία φορά την εβδομάδα, έχει ανοίξει η βελγική αγορά για τους Έλληνες. Πάνε πολύ καλά στις ομάδες τους και στο μέλλον θα έρθουν πιστεύω ακόμα περισσότεροι. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, γρήγορο, απαιτητικό και γι’ αυτό κάθε χρόνο πολλοί παίκτες παίρνουν μεταγραφές για τα μεγάλα πρωταθλήματα".

Για την Εθνική: "Μου έχει λείψει πολύ η Εθνική, θέλω να επιστρέψω γι’ αυτό θέλω να βρω τον καλό μου εαυτό και ελπίζω στις επόμενες κλήσεις να είμαι μέσα. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές και θέλω να τις ξαναζήσω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει".

Για τα κολακευτικά σχόλια του Μάρκο Σίλβα: "Με τιμά αυτό που είπε ο προπονητής μου, δεν είχα παιχνίδια στα πόδια μου για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα, εγώ ήρθα εδώ για να πάρω παιχνίδια και θέλω να συνεχίσω έτσι, το καλοκαίρι θα επιστρέψω στην προετοιμασία γιατί ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που με έχει αναδείξει και ελπίζω να είμαι δυνατός για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου".

Για το εάν θα παραμείνει στην Σταντάρ Λιέγης: "Κανείς δεν ξέρει για το καλοκαίρι, δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη Σταντάρ, εγώ ανήκω στον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι θα δούμε τι θα συμβεί. Κάθε Έλληνας θέλει να παίζει εκτός Ελλάδας, ο ρυθμός που έχει κάθε ματς εδώ είναι πολύ δυνατός και ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο.

Εδώ με σέβονται πολύ, προσπαθώ να βοηθώ και τους νεότερους παίκτες γιατί υπάρχει μεγάλο ταλέντο στην ομάδα και πολλοί απ’ τους συμπαίκτες μου θα κάνουν μεγάλη καριέρα. Ο Βίκτορ Βαλδές είναι μια τεράστια προσωπικότητα, αγαπάει πολύ την Ελλάδα και είναι από τους ανθρώπους που μαθαίνεις κάθε μέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κυπελλούχος Βελγίου η Σταντάρ του Μανιάτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK