Μανιάτης: "Θα ήμουν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών"

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Μανιάτης, επρόκειτο να βρεθεί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης. Διαβάστε τι άλλαξε τα σχέδιά του.

Μανιάτης: "Θα ήμουν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών"

Μια αλλαγή στα σχέδια φίλων του που είχαν βρεθεί στο Βέλγιο για να παρακολουθήσουν τον τελικό του κυπέλλου, αναθεώρησαν το πρόγραμμα του Γιάννη Μανιάτη κι έτσι δεν βρέθηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης.

"Επρόκειτο να φύγουν την Τρίτη, ημέρα των βομβιστικών επιθέσεων. Την τελευταία στιγμή άλλαξαν γνώμη και το πρωί της Δευτέρας βρεθήκαμε όλοι μαζί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών απ΄ όπου έφυγαν. Την άλλη ημέρα συνειδητοποίησα ότι την ώρα των επιθέσεων θα ήμασταν στο αεροδρόμιο. Ήταν πραγματικά σοκαριστική ακόμα και η σκέψη ότι μπορεί να ήμασταν εκεί", αποκάλυψε στην κυριακάτικη εφημερίδα "Real News".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα