Μανιάτης: "Θα ήμουν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών"

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Μανιάτης, επρόκειτο να βρεθεί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης. Διαβάστε τι άλλαξε τα σχέδιά του.

Μανιάτης: "Θα ήμουν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών"

Μια αλλαγή στα σχέδια φίλων του που είχαν βρεθεί στο Βέλγιο για να παρακολουθήσουν τον τελικό του κυπέλλου, αναθεώρησαν το πρόγραμμα του Γιάννη Μανιάτη κι έτσι δεν βρέθηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης.

"Επρόκειτο να φύγουν την Τρίτη, ημέρα των βομβιστικών επιθέσεων. Την τελευταία στιγμή άλλαξαν γνώμη και το πρωί της Δευτέρας βρεθήκαμε όλοι μαζί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών απ΄ όπου έφυγαν. Την άλλη ημέρα συνειδητοποίησα ότι την ώρα των επιθέσεων θα ήμασταν στο αεροδρόμιο. Ήταν πραγματικά σοκαριστική ακόμα και η σκέψη ότι μπορεί να ήμασταν εκεί", αποκάλυψε στην κυριακάτικη εφημερίδα "Real News".

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ