Μανιάτης: "Χαρούμενος για το γκολ, δεν ξέρω αν θα μείνω"

Ο Γιάννης Μανιάτης εμφανίστηκε αινιγματικός σε ό,τι αφορά το μέλλον του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν έχει συζητήσει με την Σταντάρ Λιέγης για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και μετά το καλοκαίρι.

Standard's Ioannis Maniatis celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between Standard de Liege and KV Kortrijk, in Liege, Sunday 10 April 2016, on day2 of the Play-off 2A of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO BRUNO FAHY
Μανιάτης-Σταντάρ Λιέγης BELGA

Ο Σταντάρ Λιέγης, παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με το εμφατικό 4-1 κόντρα στην Μουσκρόν για τα πλέι οφ, με τον Γιάννη Μανιάτη να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Μετά το τέλος του αγώνα και παρά τις πιέσεις των δημοσιογράφων ο 29χρονος άσος εμφανίστηκε αινιγματικός όσον αφορά στο μέλλον του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν έχει συζητήσει με τους διοικούντες για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και μετά το καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα γιατί ήταν με το αριστερό έξω από την περιοχή. Απ' όσο θυμάμαι είναι το πρώτο μου γκολ με το αριστερό πόδι. Το γκολ μου (2-1) ήταν σημαντικό για την ομάδα. Άλλαξε το παιχνίδι μας. Μετά το 2-1 ήμασταν καλύτεροι γιατί τους αναγκάσαμε να κάνουν λάθη.

Τους πιέσαμε και οπισθοχώρησαν στην περιοχή τους και με αυτό τον τρόπο ήμασταν πιο δυνατοί στην κόντρα. Θέλαμε να νικήσουμε για τον κόσμο μας. Το άξιζαν. Είναι υπέροχο που είδαν τέσσερα γκολ απόψε. Για το μέλλον μου εδώ; Δεν ξέρω. Ειλικρινά δεν έχουμε μιλήσει. Θα πρέπει να κάτσουμε με την διοίκηση στο τέλος τη σεζόν. Αν θέλω να μείνω; Ποιος ξέρει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γκολάρα ο Μανιάτης στην ανατροπή της Σταντάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK