Ο Μανιάτης απάντησε στο τέρμα του Παπάζογλου με γκολ στον Σηφάκη

Τρεις Έλληνες στον αγώνα Σταντάρ Λιέγης - Κόρτραϊκ, οι δύο σκόραραν, ο τρίτος δέχθηκε ένα γκολ!

Standard's Ioannis Maniatis celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between Standard de Liege and KV Kortrijk, in Liege, Sunday 10 April 2016, on day2 of the Play-off 2A of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO BRUNO FAHY
Μανιάτης-Σταντάρ Λιέγης BELGA

"Συρτάκι" παίζουν στο 1ο ημίχρονο τα μεγάφωνα του "Μορίς Ντιφρέσν", αφού στην αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης με την Κόρτραϊκ σκόραραν και δύο Έλληνες, οι Γιάννης Μανιάτης και Θανάσης Παπάζογλου.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενος ο υψηλόσωμος επιθετικός στο 12ο λεπτό, βάζοντας τέλος σε ένα άσχημο διάστημα σχεδόν δύο μηνών δίχως γκολ με το 8ο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Η απάντηση ήρθε στο 31ο λεπτό, όταν ο Ματιέ Ντοσεβί ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή και ο διεθνής μέσος ανέλαβε την ευθύνη της εκτέλεσης του πέναλτι.

Ο Μανιάτης σημάδεψε σωστά, ο Μιχάλης Σηφάκης που υπερασπίζεται την εστία της Κόρτραϊκη για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ και η Σταντάρ ισοφάρισε σε 1-1, αν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαμί Με στο 7'.

Το γκολ του Παπάζογλου

Το πέναλτι του Μανιάτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK