Στον Ολυμπιακό... παρέπαιε, έφυγε και σε μισό χρόνο πάει για παίκτης της χρόνιας!

Φόρεσε τα “ερυθρόλευκα” το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν έπεισε κανέναν ότι ήταν ο φαντεζί ποδοσφαιριστής που θα μοίραζε... σακούλες στις αντίπαλες άμυνες. Μισό χρόνο μετά έφυγε και στο τέλος της σεζόν πάει για παίκτης της χρονιάς.

Στον Ολυμπιακό... παρέπαιε, έφυγε και σε μισό χρόνο πάει για παίκτης της χρόνιας!

Ηθελα να δώσω προτεραιότητα στους παίκτες που κάνουν την διαφορά στις ομάδες τους και γι' αυτό ξεχώρισα τους Μπεναβέντε, Εντμίλσον, Βανάκεν και Καρσελά. Ψήφισα τον Καρσελά γιατί άλλαξε τη Σταντάρ από τη στιγμή που επέστρεψε” αυτά ήταν τα λόγια του προπονητή της Σαρλερουά, Φελίς Μαντσού για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Μεχντί Καρσελά.

Ο 28χρονος Βελγομαροκινός, από τη στιγμή που γύρισε στη Λιέγη κάνει... παπάδες, κι αφού κατέκτησε το κύπελλο πάει... καρφί για ατομική διάκριση, καθώς είναι φαβορί για να λάβει τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς!

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην κατάφερε να προσαρμοστεί και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, ωστόσο μέσα σε μια σεζόν κατόρθωσε να φτάσει από το ναδίρ στο ζενίθ.

Στον Ολυμπιακό... παρέπαιε, έφυγε και σε μισό χρόνο πάει για παίκτης της χρόνιας!

Στις 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η σχετική ψηφοφορία και ο Καρσελά, πέρα από την ψήφο του Μαντσού αναμένεται να λάβει κι άλλες από παίκτες-προπονητές και γι' αυτό άλλωστε βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί για το βραβείο.

Και τα νούμερα του Καρσελά, άλλωστε δείχνουν ότι η Σταντάρ του ταίριαξε καλύτερα. Στον Ολυμπιακό ο 28χρονος αγωνίστηκε 16 φορές, σκοράροντας μία φορά, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Επί βελγικού εδάφους έχει σκοράρει τρία γκολ και 'χει... ταΐσει τους συμπαίκτες του άλλα έξι! Καθόλου άσχημα...

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK