Τα... πήρε ο Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου!

Η Σταντάρ Λιέγης πλήρωσε τον Ατρόμητο για τον Σα Πίντο και δυο μήνες αργότερα η βελγική ομάδα μοιάζει με... ωρολογιακή βόμβα! Τσακώθηκε με τους δημοσιογράφους ο Πορτογάλος μετά την τεσσέρα από την Ζούλτε-Βάρεγκεμ.

Τα... πήρε ο Σα Πίντο στη συνέντευξη Τύπου!
sa pinto

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές οι "κόκκινοι" βρίσκονται στην 11η θέση του πρωταθλήματος μόλις με τέσσερις πόντους! Την Παρασκευή που μας πέρασε, μάλιστα, η Σταντάρ υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Ζούλτε-Βάρεγκεμ, που όπως φαίνεται αποτελεί... καμπανάκι για τον πρώην τεχνικό του Ατρομήτου.

Τα νεύρα του Σα Πίντο ήταν τέτοια, που κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, τσακώθηκε με δημοσιογράφους που έκαναν επίμονες ερωτήσεις για την εικόνα της ομάδας.

Οι ατάκες του Πορτογάλου έσταζαν δηλητήριο σε σημείο που τηλεοπτικός σταθμός επί δυο μέρες δεν σταμάτησε να τον επικρίνει!

Το κακό για τον Σα Πίντο είναι πως ακολουθεί πρόγραμμα... φωτιά! Αρχικά στην έδρα της αντιπάλου της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, Κλαμπ Μπριζ, ενώ στη συνέχεια θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο Σαρλερουά!

Δύσκολοι καιροί για... πρίγκιπες, ενώ να θυμίσουμε πως στην Σταντάρ αγωνίζονται και οι γνώριμοι μας Οτσόα, Λαΐφης, Ντοσεβί, Ορλάντο Σα και Πολ Εμποκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK