Χάσι: από το Τσάμπιονς Λιγκ σε πάμπλουτη ομάδα Β' κατηγορίας

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα πρόκληση του Κοσοβάρου προπονητή έχει ήδη αρχίσει, καθώς βελγικά δημοσιεύματα τον θέλουν πάρα πολύ κοντά στη Σερκλ Μπριζ. Από τον Ολυμπιακό του Τσάμπιονς Λιγκ σε ομάδα Β' κατηγορίας με πάμπλουτο ιδιοκτήτη.

Χάσι: από το Τσάμπιονς Λιγκ σε πάμπλουτη ομάδα Β' κατηγορίας
EUROKINISSI

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Μπέσνικ Χάσι παρακολουθούσε στο Κάρντιφ τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έδινε τα χέρια με τον Μάριο Ουσίγιος, τότε τεχν.διευθυντή του Ολυμπιακού, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ένα χρόνο μετά ο βελγικός Τύπος βουίζει για το προχωρημένο φλερτ με τη Σερκλ Μπριζ, η οποία ύστερα από τέσσερα χρόνια επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία του εγχώριου ποδοσφαίρου και η διοίκησή της αποφάσισε ν' αλλάξει προπονητή και ν' αντικαταστήσει τον Φράνκι Βερκότερεν.

Όχι όποια κι όποια διοίκηση. Στο τιμόνι των Βέλγων βρίσκεται ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ. Φυσικά και δεν πρόκειται για απλή συνωνυμία. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έχει υπό την κατοχή του τη Μονακό και πολύ χρήμα για ξόδεμα. Μεταξύ μάλιστα των δύο ομάδων υπάρχει συνεργασία (δανεικοί ποδοσφαιριστές).

Ο Ρώσος μεγιστάνας θεωρεί ότι ο Χάσι είναι αυτός που θα φέρει τη Σερκλ στο σωστό δρόμο και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι έτοιμος ν' αποδεχθεί την πρόκληση.

Λογικό θα πει κανείς, αφού τα ανεπιτυχή περάσματα του από Λέγκια και Ολυμπιακό έριξαν κατά πολύ τις μετοχές του και μέσα από αυτή την επιλογή έχει την ευκαιρία να... αναγεννήσει την καριέρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK