Οι Βέλγοι θέλουν Φαν Χάαλ

Το Βέλγιο βλέπει στο πρόσωπο του Ολλανδού τον άνθρωπο που θα το οδηγήσει στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Manchester United manager Louis van Gaal before the Emirates FA Cup, fourth round match at the iPro Stadium, Derby. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Friday January 29, 2016. See PA story SOCCER Derby. Photo credit should read: Nick Potts/PA Wire. RESTRICTIONS: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Φαν Χάαλ PA WIRE

Αν και ο Λουίς Φαν Χάαλ είχε δηλώσει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του, πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν το αντίθετο.

Η βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αφού είδε την ομάδα του Βελγίου για άλλη μια διοργάνωση να μην καταφέρνει να διακριθεί, ενδιαφέρεται να αποκτήσει έναν έμπειρο προπονητή που θα την οδηγήσει στην επιτυχία στο Μουντιάλ του 2018, αφού διέκοψε και τη συνεργασία της με τον Μαρκ Βίλμοτς.

Οι Βέλγοι βλέπουν στο πρόσωπο του Φαν Χάαλ αυτόν τον προπονητή. "Ο Φαν Χάαλ είναι πιθανός υποψήφιος για τον πάγκο της εθνικής. Το θέμα είναι αν θέλει κι εκείνος να είναι υποψήφιος", δήλωσε ο πρόεδρος της βελγικής ομοσπονδίας.

Το τελευταίο πέρασμα του Ολλανδού από πάγκο εθνικής, ήταν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, όπου οι "οράνιε" πήραν την τρίτη θέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK