Ομάδα θέλει τον... τραυματία Μποκανί

Μπορεί ο Ντιεμερσί Μποκανί να κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις, παρόλα αυτά υπάρχει ομάδα στο Βέλγιο που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία μετά από 13 χρόνια και τον θέλει! Γνωρίζουν πως είναι τραυματίας, αλλά δεν... τους πειράζει!

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΙΕΜΕΡΣΙ ΜΠΟΚΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.   (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΙΕΜΕΡΣΙ ΜΠΟΚΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από 13 χρόνια... ταλαιπωρίας, η Ρουαγιάλ Αντβέρπ από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ξανά στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου. Αυτός είναι και ο λόγος που κινείται... επιθετικά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας κάνει ήδη δυο εξαιρετικά deal, με τον "δαιμόνιο" Λουτσιάνο Ντ' Ονόφριο στη θέση του τεχνικού διευθυντή και του αντιπροέδρου!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voetbalnieuws, η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι ( ανακοινώθηκε στις 16 αυτού του μήνα) θέλει να κλείσει τον Ντιεμερσί Μποκανί, καθώς θεωρείται ιδανική λύση από τον Ντ' Ονόφριο, με τον οποίο συνεργάστηκαν για τέσσερα χρόνια στην Σταντάρ Λιέγης.

Φυσικά και στην Αντβέρπ γνωρίζουν πως ο παίκτης κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις που πέρασε για τον Ολυμπιακό, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, έχουν σκοπό να πάρουν το ρίσκο και να τον κλείσουν, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος από το... παχυλό του συμβόλαιο με την Ντιναμό Κιέβου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK