Ο Στέργος Μαρίνος αγαπήθηκε στο εξωτερικό περισσότερο απ' όσο στην Ελλάδα

Στον Παναθηναϊκό δεν γνώρισε την... αγάπη που θα ήθελε στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο, κάτι που συνέβη τελικά στο... Βέλγιο! Σε σημείο που ο Στέργος Μαρίνος ετοιμάζεται να κλείσει εννέα σερί σεζόν στην Σαρλερουά (φωτογραφία).

Ο Στέργος Μαρίνος αγαπήθηκε στο εξωτερικό περισσότερο απ' όσο στην Ελλάδα
stergos marinos

Το καλοκαίρι του 2013 ο Παναθηναϊκός έκανε λίφτινγκ στο ρόστερ με τον Νίκο Νταμπίζα να ετοιμάζει μία οικονομική, αλλά γεμάτη νιάτα και ταλέντο ομάδα με τον Γιάννης Αναστασίου στην άκρη του πάγκου. Στο τέλος της σεζόν οι "πράσινοι" κατέκτησαν το κύπελλο Ελλάδας και το... πείραμα όπως φαίνεται πέτυχε.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν όμως το καλοκαίρι του '13 ήταν και ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος παρότι είχε αξιοπρεπή καριέρα με το "τριφύλλι" (2009-2013), δεν... αγαπήθηκε από τους οπαδούς όπως θα ήθελε. Αρκετοί πίστεψαν πως θα συνεχίσει στην Super League σε ανταγωνιστικό σύλλογο, όμως προς έκπληξη των περισσοτέρων συμφώνησε με την Σαρλερουά από το Βέλγιο.

Η παρουσία του ήταν εξαιρετική και μάλιστα το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, μετρώντας μέχρι τότε 56 συμμετοχές. Έχοντας κλείσει πλέον 30 και μπαίνοντας στα 31, πολλοί περίμεναν πως δύσκολα θα κερδίσει νέα συνεργασία με τον Βέλγους.

Αμ δε! Το απόγευμα της Τετάρτης (28/3) η Σαρλερουά ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας τους για 3+1 χρόνια! Με λίγα λόγια ο Μαρίνος έχει την ευκαιρία να συμπληρώσει εννέα σερί χρόνια στο Βέλγιο με την ίδια ομάδα.

Τη φετινή περίοδο ο Έλληνας αμυντικός μετρά 32 συμμετοχές αγωνιζόμενος ως δεξιός μπακ, αποτελώντας... κολώνα στα μετόπισθεν. Αν κρίνουμε μάλιστα και από τα σχόλια κάτω από το tweet της ομάδας, οι φίλαθλοι της Σαρλερουά είναι ενθουσιασμένοι από τα νέα, δίνοντας συγχαρητήρια στον παίκτη και την ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK