Η Γιουνάιτεντ κρίνει την... πρόκριση της Ελλάδας στα μπαράζ

Αγχωμένοι οι Βέλγοι αγχωμένοι και οι Έλληνες όσον αφορά το ματς των πρώτων με τη Βοσνία στη Ζένιτσα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες κινδυνεύει να πάει στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της έστω κι αν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Manchester United's Romelu Lukaku reacts to scoring a goal against Manchester City during the first half of an International Champions Cup soccer match in Houston, Thursday, July 20, 2017. (AP Photo/David J. Phillip)
Manchester United's Romelu Lukaku reacts to scoring a goal against Manchester City during the first half of an International Champions Cup soccer match in Houston, Thursday, July 20, 2017. (AP Photo/David J. Phillip) AP

Ένας "πονοκέφαλος" λιγότερος για τον Ογκνιέν Βράνιες της ΑΕΚ σχετικά με το ματς της Βοσνίας κόντρα στο Βέλγιο (7/10) στη Ζένιτσα. Ο Βράνιες... ξαλάφρωσε ακούγοντας ότι ο Λουκάκου είναι αμφίβολος, αλλά η Ελλάδα "καίγεται" να μην πάρουν αποτέλεσμα οι Βόσνιοι από τους Βέλγους, όταν όμως στην κορυφή της επίθεσης "παίζεται" η συμμετοχή του "μπόμπερ" οι γηπεδούχοι ελπίζουν!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό ο Λουκάκου συνεχίζει να πονάει στο γονάτο και απέχει από τις προπονήσεις της εθνικής του ομάδας.

Το επιτελείο των "Κόκκινων Διαβόλων" βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ομολόγους του στο Μάντσεστερ και μόνο το κλαμπ του Ζοζέ Μουρίνιο έχει το δικαίωμα να πει "ναι" ή "όχι" στη συμμετοχή του θηριώδους στράικερ στο ματς με τη Βοσνία.

Η Ελλάδα από την πλευρά της θα παίζει με την Κύπρο, αλλά εννοείται πως σκέφτεται και τα της Ζένιτσα αφού ο Λουκάκου αποτελεί σημαντικό παράγοντα στη στέρηση βαθμών που ελπίζει η Ελλάδα να' χουν οι Βόσνιοι στα δύο εναπομείναντα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουκάκου φέρεται από την πλευρά του να πιέζει να παίξει ωστόσο οι Βέλγοι δεν θα ρισκάρουν αν δεν πάρουν το "ok" από τη Γιουνάιτεντ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK