Ζητά χρήματα από τους γονείς του για το νοίκι!

Εκτός ορίων έχει βγει η κατάσταση στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αν κρίνει κανείς από τις σοκαριστικές δηλώσεις του τερματοφύλακα Μάκσιμς Ουβαρένκο σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ζητά χρήματα από τους γονείς του για το νοίκι!

Ο 28χρονος Λετονός γκολκίπερ αποκάλυψε ότι δανείστηκε χρήματα από τους γονείς του, προκειμένου να συμπληρώσει το ποσό που απαιτείτο για να πληρώσει το νοίκι!

"Ακόμα δεν έχω λάβει κανένα μισθό. Υποχρεώθηκαν να ζητήσω μερικά χρήματα από τους γονείς μου για να πληρώσω το νοίκι", δήλωσε σε τοπικά Μέσα το χειμερινό απόκτημα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Και προσέθεσε: "Η έλλειψη πόρων είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει στην ΤΣΣΚΑ. Η γυναίκα μου κι εγώ περιμένουμε ένα παιδί, επομένως δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε χωρίς χρήματα".

Η κάτοχος 31 πρωταθλημάτων Βουλγαρίας αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα από το 2006, όταν και έγινε η πώλησή της από τον Βασίλ Μπόζκοβ, με συνέπεια να ζητήσει βοήθεια από τους οπαδούς της για να μην αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν έχει τακτοποιήσει τις οφειλές στο εθνικό ινστιτούτο κοινωνικής ασφάλισης και την εθνική υπηρεσία εσόδων, ωστόσο στο αγωνιστικό σκέλος το πρόσημο είναι θετικό, αφού κατοικεί στη 2η θέση της A PFG τρεις βαθμούς πίσω από την Λουντογκόρετς (σ.σ. στις 4 Απριλίου διεξάγεται η μεταξύ τους μονομαχία).

News 24/7

24MEDIA NETWORK