1η αγ. πλέι οφ: Θρίαμβος της Ομόνοιας επί του ΑΠΟΕΛ

Η Ομόνοια ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με τον προερχόμενο από οκτώ σερί επιτυχίες ΑΠΟΕΛ και μάλιστα με το εμφατικό 3-0. Αντίθετα η Ανόρθωση ηττήθηκε 3-0 από την ΑΕΚ Λάρνακας και έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

1η αγ. πλέι οφ: Θρίαμβος της Ομόνοιας επί του ΑΠΟΕΛ

Ένα τέταρτο χρειάστηκε η Ομόνοια για να πάρει το προβάδισμα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Έπειτα από φάση διαρκείας και σύγχυση στα καρέ του Διονύση Χιώτη, ο Γιώργος Εφραίμ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, μόλις όμως ο Λεάντρο σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 54', η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της ομάδας του Τόνι Σαβέβσκι. Η νίκη της τελευταίας πήρε διαστάσεις θριάμβου όταν ο Εφραίμ έγραψε το τελικό 3-0 στο 65ο λεπτό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1η αγ. πλέι οφ: Θρίαμβος της Ομόνοιας επί του ΑΠΟΕΛ

Η Ανόρθωση υπέστη βαριά ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ Λάρνακας και όχι μόνο έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά είδε τη σημερινή της αντίπαλο να την πλησιάζει επικίνδυνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Ντα Σίλβα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό και μοίρασε τις ασίστ για τα άλλα δύο γκολ. Μοιραίοι παίκτες για την "κυρία" ήταν οι Ματιέ Βαλβέρντ (αποβλήθηκε στο 20') και Γιαν Ρέζεκ (έχασε πέναλτι στο 49').

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σε ρυθμούς twitter

# Πριν από την έναρξη του ντέρμπι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σολή Χατζιανδρονίκου, ο οποίος υπήρξε παίκτης και βοηθός προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

# Η ανταλλαγή κροτίδων μεταξύ των οπαδών Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ δεν έλειψε. Όπως δεν έλειψε και η πτώση κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ

1ο γκρουπ

Ανόρθωση - ΑΕΚ Λάρνακας 0-3

(20' Ντα Σίλβα, 63' αυτ. Ζόρζε, 83' Τόμας)

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 3-0

(15', 65' Εφραίμ, 54' Λεάντρο)

2ο γκρουπ

Απόλλων Λεμεσού - Δόξα Κατωκοπιάς 0-0

ΕΝ Παραλιμνίου - ΑΕ Λεμεσού 2-1

(3', 90' πέν. Μιρντάκοβιτς / 84' Μάικον)

Άχνα - Αλκή 1-1

(75' Παϊσάο / 32' Βασκονσέλος)

Ολυμπιακός Λευκωσίας - Νέα Σαλαμίνα 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK