Μάκος: "Προς Θεού, δεν έβρισα την Κύπρο!"

Ο Γρηγόρης Μάκος μιλάει για το ντόρο που έχει προκληθεί μετά την αποβολή του στο ντέρμπι Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα! Ο διαιτητής κατέγραψε στο φύλλο αγώνος ότι ο Ελλαδίτης άσος είπε "Γ...ώ την Κύπρο σας", ωστόσο ο Μάκος δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να βρίσει την Κύπρο!

Μάκος: "Προς Θεού, δεν έβρισα την Κύπρο!"

Η αποβολή του Γρηγόρη Μάκου έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Αναστασίου έγραψε στο φύλλο αγώνος για ποια βρισιά του Ελλαδίτη μέσου τον απέβαλε. Το Ballaεπικοινώνησε με τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κατηγορείται ως... αντι-Κύπριος. Ο άσος της Ανόρθωσης δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν βγήκε από το στόμα του η επίμαχη φράση, αναγνωρίζει ότι εκστόμισε αρκετά γαλλικά πάνω στην ένταση, για τα οποία απολογήθηκε μετά το τέλος του αγώνα στο διαιτητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γρηγόρη Μάκου στο Balla:

"Το πληροφορήθηκα μετά, αφού έφυγα από το γήπεδο, τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω πει αυτή τη φράση! Δεν είχα ποτέ και δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν Κύπριο για να πω μία τέτοια φράση! Προς Θεού! Γιατί να βρίσω την Κύπρο;".

"Πήγα μετά το τέλος του αγώνα μέσα στο γραφείο του διαιττή και απολογήθηκα για τη συμπεριφορά μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι έβρισα, γι' αυτό και πήρα την κόκκινη κάρτα. Αλλά δεν είπα αυτό που αναγάφεται στο φύλλο αγώνος".

H συνέχεια εδώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK