Θέλει Τζανετόπουλο η Ανόρθωση

Σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα, η Ανόρθωση κινείται για την απόκτηση του Άνταμ Τζανετόπουλου με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

Θέλει Τζανετόπουλο η Ανόρθωση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την περίπτωση του Άνταμ Τζανετόπουλου εξετάζει η Ανόρθωση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του " balla.com.cy". Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γκουστάβο Πογέτ και οι διοικούντες τον κυπριακό σύλλογο θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία και να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Για το δανεισμό του 20χρόνου κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, Άνταμ Τζανετόπουλου, κινείται η Ανόρθωση.

Ο Τζανετόπουλος ο οποίος βλέπει τον κόσμο από το 1.93, κρίθηκε από την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, ως μια πολύ καλή λύση, για να δώσει λύσεις στα μετόπισθεν της ομάδας. Αφενός δεν θα πάρει θέση στον κατάλογο Α' μιας και είναι κάτω των 21, αφετέρου έχει παραστάσεις σε ψηλό επίπεδο, καθώς μετρά 7 συμμετοχές στη Super League αλλά και μια συμμετοχή με το εθνόσημο στο στήθος πριν από λίγους μήνες. Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής μπορεί να δώσει λύσεις και ως αμυντικός μέσος αν χρειαστεί.

Ο ποδοσφαιριστής κατά τη φετινή χρονιά, αποτελούσε βασικό στέλεχος της ΑΕΚ επί ημερών Τραϊανού Δέλλα, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει τώρα με τον Γκουστάβο Πογιέτ που τον έχει μόνιμα εκτός. Το γεγονός αυτό φέρει τον ποδοσφαιριστή εκτός ομάδας, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του Βασίλη Τσιάρτα, ψάχνει νέο σταθμό για τον πελάτη του.

Η Ανόρθωση κατάθεσε πρόταση δανεισμού του και αναμένει την απάντηση της ΑΕΚ.

Για περισσότερες ειδήσεις γύρω από το κυπριακό ποδόσφαιρο επισκεφθείτε το " balla.com.cy"

News 24/7

24MEDIA NETWORK