Διακοπή στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ από φωτοβολίδα που χτύπησε ball boy

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο του κυπριακού ντέρμπι μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, μια φωτοβολίδα χτύπησε ένα ball boy με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς.

Διακοπή στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ από φωτοβολίδα που χτύπησε ball boy

Στο 40ο λεπτό του κυπριακού ντέρμπι στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, φωτοβολίδα από την εξέδρα του ΑΠΟΕΛ έπεσε σε ball boy που σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο!

Λίγα λεπτά πριν το σημείο της διακοπής, άλλη μία φωτοβολίδα είχε πέσει κοντά στον πιτσιρικά, αλλά μετά από αυτή που έπεσε στο 40′ το άτυχο παιδί έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως οι παίκτες της ΑΕΛ πήγαν προς το μέρος του να δουν τι συμβαίνει. Στο σημείο έφτασαν και οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, αλλά και ο διαιτητής Δημήτρης Μασιάς.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε, αλλά οι οπαδοί της ΑΕΛ συνέχισαν να ρίχνουν φωτοβολίδες. Έγινε προειδοποίηση από τα μεγάφωνα και αμέσως νέα διακοπή.

Μετά από ένα δίλεπτο ο Δημήτρης Μασιάς πήγε στα αποδυτήρια. Στα αποδυτήρια πήγαν στη συνέχεια και οι πρόεδροι των δύο ομάδων. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, έκανε νεύματα στους οπαδούς της ομάδας του για να ηρεμήσουν, καθώς κατευθυνόταν στα αποδυτήρια.

Στο σημείο έσπευσε και το ασθενοφόρο που ήταν στο γήπεδο με το ball boy να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Μετά από 25άλεπτη διακοπή το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, όπως αποφάσισε ο διαιτητής.

Πηγή: balla.com

News 24/7

24MEDIA NETWORK