"Μύλος" με Δώνη στον ΑΠΟΕΛ

Την παραίτησή του υπέβαλε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, μετά το νέο... στραπάτσο της ομάδας του, αυτή τη φορά κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ

(MOTION TEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ (MOTION TEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) MOTIONTEAM

Μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος παραμένει ο ΑΠΟΕΛ, ενώ το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό Άχνας (1-1 εκτός έδρας) ήταν για τον Γιώργο Δώνη η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το ματς έθεσε τον εαυτόν του ενώπιον της διοίκησης. Υπέβαλε την παραίτησή του, ωστόσο αυτή δεν έγινε δεκτή, καθώς ο ΑΠΟΕΛ έχει και το ματς την Τετάρτη με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία για το Champions League.

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

"Ότι πω θα το πω με μεγάλη ψυχραιμία και ηρεμία. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις. Αυτό που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο δεν μου αρέσει και σημαίνει πως δεν μπορώ να επηρεάσω μέσω της προπόνησης. Αυτό σημαίνει πως η ευθύνη ανήκει σε μένα. Δεδομένη η παραίτησή μου στη διοίκηση, μπορώ να πάω να χαιρετήσω αύριο το πρωί και να τα έχω καλά με τον εαυτό μου.

Σχετικά με το παιχνίδι για 60 λεπτά ήμασταν απαράδεκτοι, δεν κάναμε τίποτα. Στα τελευταία 30 λεπτά κάναμε πολλά αλλά δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τον ένα βαθμό. Επίσης αυτό που θέλω να πω και δεν αφορά τον Εθνικό Άχνας αλλά τους αρμόδιους είναι πως στα τελευταία 35 λεπτά έγινε γελοιοποίηση του ποδοσφαίρου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK