Ο Μαντούκα συγχώρεσε τον Φροξυλιά μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του!

Για το σοβαρό τραυματισμό του που τον έχει θέσει εκτός δράσης από το Δεκέμβριο μίλησε ο Γκουστάβο Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε ότι έχει ήδη συγχωρέσει τον παίκτη της ΑΕΚ που τον χτύπησε σε εκείνο το ντέρμπι και εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση από τον αντίπαλό του!

Ο Μαντούκα συγχώρεσε τον Φροξυλιά μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του!

Ο Γκουστάβο Μαντούκα μίλησε για το θέμα αυτό στην καθιερωμένη ραδιοφωνική εκπομπή του "Ο Θεός και η Καθημερινότητα" στο Κανάλι 7. Χρησιμοποίησε ένα παράδειγμα από τα προσωπικά του βιώματα για να εξηγήσει ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε στην τύχη ή την ατυχία, παρά μόνο στον Θεό. Και τότε αναφέρθηκε στον τραυματισμό του που τον κρατά εκτός δράσης εδώ και μήνες και μπορεί να δώσει και πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Θυμίζουμε ότι είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου με την ΑΕΚ μετά από χτύπημα του Φροξυλιά (στη συνέχεια είχε πέσει πάνω του και ο Σκοπελίτης).

Είμαι εδώ και αρκετό καιρό τραυματίας και συνεχώς βρίσκω ανθρώπους πολύ αγαπητούς μου στο δρόμο και με ρωτάνε γιατί να σου συμβεί εσένα αυτό. Και τι κακός είναι αυτός ο παίκτης της ΑΕΚ που σου έδωσε εκείνη την κλωτσιά. Εγώ λέω όχι, δεν είναι κακός, κι εγώ έχω κάνει λάθη και στο γήπεδο και στη ζωή μου. Όταν είμαστε μέσα στο γήπεδο, είμαστε κάτω από μεγάλη πίεση. Και δεν μπορούμε να δούμε τι μπορεί να προκαλέσει μία κακή αντίδρασή μας. Είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν η πρόθεση εκείνου του παίκτη να με τραυματίσει τόσο σοβαρά. Ίσως στιγμιαία να το σκέφτηκε γιατί ήταν μία πολύ έντονη στιγμή μέσα στο ντέρμπι. Όμως κατά βάθος όχι! Μετά ανησύχησε για μένα. Γι' αυτό και εγώ τον συγχωρώ" τόνισε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK