O Nτε Βινσέντι ξανά στον ΑΠΟΕΛ

Μέχρι το Σάββατο αναμένεται να βρίσκεται στην Πολωνία ο Τόμας Ντε Βινσέντι, καθώς μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ

O Nτε Βινσέντι ξανά στον ΑΠΟΕΛ

Η παρέμβαση του μάνατζέρ του ήταν καταλυτική και πιθανόν να μην χρειαστεί καν να μεταβεί στην Αθήνα η διοίκηση των νταμπλούχων για να σφραγιστεί η συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η συμφωνία με τον παίκτη είχε επιτευχθεί ήδη και αφορά σε πολυετές συμβόλαιο.

Το σίριαλ Ντε Βινσέντι έχει θετική έκβαση και ο Γιώργος Δώνης θα έχει πολύ σύντομα στη διάθεσή τον ποδοσφαιριστή που ήθελε για τη θέση του επιτελικού μέσου. Ο ΑΠΟΕΛ επέμεινε στον Ντε Βινσέντι, μολονότι υπήρχαν και εξαιρετικές εναλλακτικές επιλογές, και λόγω της ποιότητας του Αργεντινού άσου και επειδή δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Εκτός απροόπτου ο Αργεντινός άσος θα είναι στην Πολωνία μέχρι το Σάββατο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 24χρονος άσος θα είναι τουλάχιστον τριετές (πιθανόν και μεγαλύτερο), καθώς στο πρόσωπό του οι πρωταθλητές βλέπουν ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο: ο ΑΠΟΕΛ αποφάσισε σε περίοδο κρίσης και οικονομικής κρίσης να πληρώσει για τον Ντε Βινσέντι και γιατί πιστεύει ότι είναι μία επένδυση που μπορεί να αποφέρει περισσότερα χρήματα μελλοντικά στα ταμεία, αν πωληθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK