Φινκ τέλος από τον ΑΠΟΕΛ, τριάδα με Μαντούκα στο τιμόνι

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε επίσημα το πρωί της Δευτέρας (11/5) την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Τόρστεν Φινκ. Τις τύχες τις ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν αναλαμβάνει ο Γκουστάβο Μαντούκα, μαζί με τους Γιώργο Κωστή και Μαρίνο Σατσιά.

Φινκ τέλος από τον ΑΠΟΕΛ, τριάδα με Μαντούκα στο τιμόνι

Το κλίμα είχε βαρύνει επικίνδυνα από την ώρα που έληξε ο αγώνας με τον Απόλλωνα και ο "Σκοτεινός" σας ενημέρωσε έγκαιρα ότι... υπάρχει θέμα.

Ο Γκουστάβο Μαντούκα θα πάρει την ευθύνη στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και στον τελικό του Κυπέλλου, με τον ήδη βοηθό Γιώργο Κωστή και τον Μαρίνο Σατσιά που κρέμασε τα παπούτσια του το καλοκαίρι να επιστρατεύεται επίσης για να βοηθήσει σ' αυτό το φινάλε της σεζόν, όπου οι "γαλαζοκίτρινοι" διεκδικούν το νταμπλ.

Η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη γνωρίζει ότι παίρνει ρίσκο, αλλάζοντας προπονητή με την ομάδα στην κορυφή δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, αλλά βλέποντας την εικόνα της, θεώρησε ότι μία αλλαγή στον πάγκο ήταν επιβεβλημένη για να αφυπνιστούν οι παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση της διοίκησης με τον Γερμανό προπονητή Thorsten Fink, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε κοινή συναινέσει συμφωνία για τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ήταν μια δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση που πάρθηκε υπό τις υφιστάμενες συνθήκες με μοναδικό σκοπό το καλώς νοούμενο συμφέρον του ΑΠΟΕΛ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Fink για την συνεισφορά του στην ομάδα κατά την διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας.Ανέλαβε την ομάδα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και κατάφερε να την διατηρήσει εντός των στόχων κατάκτησης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.Ο Thorsten Fink αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ σαν φίλος. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.Την ευθύνη των προπονήσεων αναλαμβάνουν οι Gustavo Manduca, Γιώργος Κωστής και Μαρίνος Σατσιάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK