Καρδιακό επεισόδιο ο Χρήστος Κόντης

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Χρήστος Κόντης λίγες μέρες μετά την πρόκριση της Κυπριακής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στην εντατική καθώς ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος. Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Καρδιακό επεισόδιο ο Χρήστος Κόντης

Οι πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι ο Κόντης αισθανόταν ενοχλήσεις στο στήθος όλη την εβδομάδα.

Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας την Δευτέρα και ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση, αλλά λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης ο πόνος έγινε εντονότερος με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του.

Το βράδυ ωστόσο οι ενοχλήσεις στο στήθος έγιναν ακόμη εντονότερες και ο Χρήστος Κόντης πήγε ξανά στο νοσοκομείο όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υποβληθεί σε στεφανιογράφημα.

Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ο παίκτης υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του προβλήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ εισήχθη στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης, μέχρι οι γιατροί να πάρουν στα χέρια τους τα πρώτα αποτελέσματα.

Αργότερα θα βγει ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ με την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

"Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Χρήστος Κόντης προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας πριν από τα μεσάνυχτα παραπονούμενος για θωρακικό πόνο. Υποβλήθηκε σε διάφορες καρδιολογικές εξετάσεις και του χορηγήθηκε η πρέπουσα φαρμακευτική αγωγή.

Ακολούθως, σήμερα υποβλήθηκε σε διαγνωστική στεφανιογραφία και επιτυχή αγγειοπλαστική στεφανιαίας αρτηρίας. Η όλη περιεπεμβατική πορεία εξελίχτηκε ομαλά, χωρίς επιπλοκές. Ο κος Κόντης εμφανίζεται ήδη βελτιωμένος. Θα παραμείνει στο Νοσοκομείο τα επόμενα 24ώρα. Οι επισκέψεις στην παρούσα φάση απαγορεύονται αυστηρά".

Δρ Γεώργιος Γεωργίου

Επεμβατικός Καρδιολόγος

Γ.Ν.Λευκωσίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK