Υπογράφει στον ΑΠΟΕΛ ο Τζεμπούρ

Ήταν γνωστό ότι ο Ραφίκ Τζεμπούρ αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Γιώργου Δώνη για την επίθεση του ΑΠΟΕΛ, αλλά η καθυστέρηση στη δρομολόγηση των εξελίξεων τον είχε απομακρύνει από το προσκήνιο. Όχι και από το μυαλό της τεχνικής ηγεσίας των "γαλαζοκίτρινων", καθώς αποτελούσε το διακαή πόθο.

Υπογράφει στον ΑΠΟΕΛ ο Τζεμπούρ

Σταδιακά η διοίκηση έριξε τους τόνους στην υπόθεση Τζεμπούρ όσο αυτή γινόταν σίριαλ και τέλος σ' αυτό δεν έμπαινε. Από ένα σημείο κι έπειτα τονιζόταν ότι ο ΑΠΟΕΛ είχε αποσυρθεί από την περίπτωσή του, αλλά οι εξελίξεις φανερώνουν το αντίθετο. Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα, όσο δεν έφτανε στον Αρχάγγελο ο επιθετικός, υπήρχε ένα παράθυρο και για τον "τρομοκράτη"...

Ο Αλγερινός επιθετικός που έχει μείνει ελεύθερος από την Νότιγχαμ Φόρεστ εδώ και δύο εβδομάδες και δεν συμφώνησε με τους όρους συνεργασίας με την ΑΕΚ Αθηνών φαίνεται πως έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΑΠΟΕΛ για μονοετές συμβόλαιο, το οποίο θα ενεργοποιηθεί αυτή την Παρασκευή, εφόσον περάσει με επιτυχία και τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο Γιώργος Δώνης έχει πλέον στη διάθεσή και τον εκλεκτό επιτελικό μέσο (Ντε Βινσέντι) και όπως όλα δείχνουν τον εκλεκτό επιθετικό (Τζεμπούρ). Το θέμα πλέον είναι να προλάβει να είναι έτοιμος ο Αλγερινός άσος για τα πλέι οφ (του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ελπίζουν όλοι στον ΑΠΟΕΛ) το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, καθώς έχει μείνει πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK