Περιστατικό... Ίβιτς - Γκαρθία και σε ντέρμπι της Κύπρου

Καρδιοχτύπησαν οι αποστολές Ανόρθωσης - ΑΠΟΕΛ λίγο μετά τη λήξη του μεταξύ τους ντέρμπι. Οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και ένα απ' αυτά βρήκε τον γιατρό των φιλοξενούμενων, Νίκο Τζουρούδη που σωριάστηκε στο έδαφος.

Περιστατικό... Ίβιτς - Γκαρθία και σε ντέρμπι της Κύπρου

Tι σχέση μπορεί να έχει ο Νίκος Τζουρούδης με τους Βλάνταν Ιβιτς και Οσκαρ Γκαρθία; Έπεσε κι αυτός... θύμα "ρίπτη" απο την εξέδρα σε ντέρμπι, με κατάληξη το... νοσοκομείο!! Προφανώς και στην Κύπρο μιμήθηκαν τα... ελληνικά φαινόμενα

Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ (0-0), ο γιατρός των φιλοξενούμενων, Νίκος Τζουρούδης.

Ο πρώην γιατρός του Παναθηναϊκού βρέθηκε ανάμεσα στα αντικείμενα που πετούσαν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας με συνέπεια ένα απ' αυτά να τον βρει στο κεφάλι!

Ο Τζουρούδης σωριάστηκε στο έδαφος, ενώ σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα του γύρισε η γλώσσα και χρειάστηκε να επέμβει ο συνάδερφος του από την Ανόρθωση για τον συνεφέρει!

Περιστατικό... Ίβιτς - Γκαρθία και σε ντέρμπι της Κύπρου

Στη συνέχεια το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, εξετάσθηκε και μερικές ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Ύστερα από τα γεγονότα έγινε γνωστό ότι η αστυνομία μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που υπάρχει στο " Αντώνης Παπαδόπουλος" προσπαθεί να εντοπίσει τον δράση της... τυφλής επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω social media, στον γιατρό ΝίκοΤζουρούδη ευχήθηκαν περαστικά δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για τους Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ που αγωνίζονται πλέον με την φανέλα της Ανόρθωσης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK