Επεισόδια και οριστική διακοπή στο Απόλλων - Ανόρθωση

Μεγάλης έκτασης επεισόδια είχαμε στο κυπριακό ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα Λεμεσού και της Ανόρθωσης, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί των φιλοξενούμενων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν προς τους παίκτες . Δείτε το VIDEO.

Το ντέρμπι του Απόλλωνα Λεμεσού με την Ανόρθωση δεν άρχισε ποτέ, λόγω εκτεταμένων επεισοδίων.

Μερίδα των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης έσπασε τα κιγκλιδώματα, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στον πάγκο του Απόλλωνα.

Η Αστυνομία παρέμεινε απούσα μετά το... ντου, ενώ οι σεκιούριτι απλά παρακολουθούσαν. Η κόντρα, λοιπόν, που υπήρχε όλες τις προηγούμενες μέρες ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον αριθμό των εισιτηρίων μεταφράστηκε σε ένταση πριν την έναρξη του ντέρμπι.  

 Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να υπάρξει αρχικά προσωρινή και στη συνέχεια οριστική διακοπή, ύστερα από απόφαση του διαιτητή.

Δείτε το VIDEO:

πηγή: balla.com.cy

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα