Νέος προπονητής του Ερμή Αραδίππου ο Γιάννης Οκκάς

Ο Φαν Ντερ Χάαγκ αποτελεί παρελθόν από τον Ερμή και τη θέση του αναλαμβάνει ο Γιαννάκης Οκκάς. Όπως γράψαμε και νωρίτερα, ήταν θέμα ωρών η αποδέσμευση του Ολλανδού τεχνικού, έτσι και έγινε.

ΚΥΠΡΟΣ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Οκκάς θα είναι ο νέος προπονητής του Ερμή, σύμφωνα με πληροφορίες του Balla, ο οποίος μάλιστα λίγο νωρίτερα έκανε και την πρώτη πρωινή προπόνηση στους παίκτες του και την πρώτη γνωριμία με την ομάδα. Ο Οκκάς επιστρέφει στους "φτεροπόδαρους", αυτή τη φορά όμως ο προπονητής και όχι ως ποδοσφαιριστής, όπως υπήρξε την περυσινή σεζόν. Ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος συναντήθηκε με τον Κύπριο, όπου συμφωνήθηκε και η μεταξύ τους συνεργασία, μία συνεργασία που ευελπιστούν ότι θα φέρει καλές αποδόσεις.

Μετά τη νέα ήττα στον Ερμή από την ΑΕΚ, ο πρόεδρος "έτριξε" και πάλι τα δόντια και προφανώς δεν θα ανεχτεί παρόμοιες εμφανίσεις στη συνέχεια των πλέι-οφ. Στο μεταξύ όπως μας διαβεβαίωσε ο ισχυρός άντρας του Ερμή, οι "φτεροπόδαροι" συμφώνησαν με πέντε παίκτες για τη νέα σεζόν, οι οποίοι αγωνίζονται στην Κύπρο και τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν μετά το τέλος των πλέι-οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK