Οι χούλιγκανς νίκησαν, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο απόλυτο μηδέν

Στο ντέρμπι της ντροπής που σημαδεύτηκε από τραυματισμό ball boy και σοβαρά επεισόδια, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο απόλυτο μηδέν. Συγκλονιστικές οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στο φινάλε (VIDEO).

Οι χούλιγκανς νίκησαν, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο απόλυτο μηδέν

Θλίψη και ντροπή στον υπέρτατο βαθμό. ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ κατέβηκαν στο Τσίρειο Στάδιο για να διεκδικήσουν η κάθε μία τη νίκη σε ένα σπουδαίο ντέρμπι όμως αυτά που συνέβησαν από τις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας που ξεκίνησε ο αγώνας μέχρι τις 23:04 που ολοκληρώθηκε αποτελούν δυσφήμιση όχι μόνο για τις δύο ομάδες αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Και τι δεν έγινε σε αυτό το διάστημα: ρίψη κροτίδων και φωτοβολίδων από την πλευρά των φιλοξενουμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ με μία από τις κροτίδες να τραυματίζει ένα ball boy και να τον στέλνει στο νοσοκομείο αλλά και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων ύστερα από εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα αυτά όμως ωχριούν μπροστά στην απόφαση του διαιτητή Δημήτρη Μασιά να μην διακόψει τον αγώνα (πιέστηκε προφανώς από τις δύο ομάδες για να μην υπάρξει τιμωρία τους), με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται μετά από εκκένωση του γηπέδου αλλά τα επεισόδια να συνεχίζονται έξω από αυτό.

Το δεύτερο μέρος ήταν μία πραγματικη παρωδία αφού είχαν απομείνει μόνο 100 οπαδοί στις εξέδρες, κυρίως της ΑΕΛ, με τους ποδοσφαιριστές μόνο στο παιχνίδι να μην έχουν το μυαλό τους και έτσι το 0-0 μέχρι το φινάλε να έρχεται φυσιολογικά.

"Αυτό που έγινε είναι αθλιότητα που δεν έζησα ποτέ ξανά στην ζωή μου και πέρασα και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έζησα ποτέ αυτό το πράμα.

Έπεσαν 1200 κροτίδες, πέτρες, να τρώμε ξύλο από σεκιουριτάδες. Εμένα δεν με ενδιαφέρει, περαστικός είμαι. Εγώ σε αυτό το γήπεδο βλέπω περίεργα πράγματα.

Πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και η ασφάλεια επιβάλλεται από την νομοθεσία. Αν δεν υπάρχει τάξη από τη νομοθεσία δεν μπορούν να λυθούν αυτά", δήλωσε μετά το τελευταίο σφύριγμα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK