Επίσημα στην Ομόνοια ο Βύντρα

H Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Έλληνα αμυντικού, Λουκά Βύντρα.

Επίσημα στην Ομόνοια ο Βύντρα

Παίκτης της Ομόνοιας είναι με κάθε επισημότητα ο Λουκάς Βύντρα. Ο 35χρονος άσος, ύστερα από μία τριετία σε Λεβάντε και Χάποελ Τελ Αβίβ, ήρθε σε συμφωνία με την κυπριακή ομάδα και θα φορέσει ξανά το "τριφύλλι" στο στήθος.

Η ανακοίνωση:

Η Ομόνοια ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του 35χρονου διεθνούς Ελλαδίτη κεντρικού αμυντικού, Λούκα Βύντρα.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε για αριθμό φανέλας το 24.

Τελευταίος σταθμός του Λούκα Βύντρα ήταν η ισραηλινή Χάποελ Τελ Αβίβ, όπου κατέγραψε 25 συμμετοχές την περίοδο 2015-2016.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, ο Λούκας Βύντρα σημείωσε:

"Εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία ένταξής μου στην Ομόνοια και είμαι χαρούμενος που, έστω και τώρα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Επέλεξα την Ομόνοια διότι είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί και έχει πάντοτε υψηλούς στόχους.

Αυτό που πραγματικά θέλω είναι, με το τέλος της σεζόν, να έχουμε εκπληρώσει όλους τους στόχους της ομάδας, για να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Είχα μία δύσκολη χρονιά στο Ισραήλ και τώρα θέλω να απολαύσω ξανά το ποδόσφαιρο.

Πιστεύω πολύ στην ομαδική δουλειά. Αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας. Η ομάδα χρειάζεται έντεκα ηγέτες στο γήπεδο και ο ένας ποδοσφαιριστής να στηρίζει τον άλλο στις δύσκολες στιγμές. Εύχομαι ο κόσμος της Ομόνοιας να είναι δίπλα στην ομάδα. Τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πάρε δώσε στην Α' Εθνική Κύπρου
Με το τριφύλλι ξανά ο Βύντρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK