Ρατσιστική επίθεση στο ντέρμπι της Κύπρου, πως απάντησε το θύμα

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο Μικαέλ Ποτέ στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, με τον γεννημένο στη Γαλλία με καταγωγή από το Μπενίν επιθετικό να αντιδρά παριστάνοντας την... μαϊμού και να δέχεται κίτρινη κάρτα (!).

Ρατσιστική επίθεση στο ντέρμπι της Κύπρου, πως απάντησε το θύμα

"Σίγουρα δεν αξίζαμε να χάσουμε. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε και να πάρουμε τους τρες βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι", δήλωσε αρχικά ο Ποτέ στα ΜΜΕ στη μεικτή ζώνη. "Ήταν δύσκολο μετά το γκολ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι δείξαμε πως είμαστε καλή ομάδα, αλλά δεν είχαμε κάποιο όφελος. Συνεχίζουμε, κοιτάμε μπροστά", πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε, ο Ποτέ δήλωσε έκπληκτος. "Εξεπλάγην! Τόσους μήνες στην Κύπρο δεν το είχα συναντήσει ξανά. ΟΚ, το έκαναν φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ, αλλά θα έλεγα ότι δεν είναι φίλαθλοι αυτοί. Δεν είναι το ποδόσφαιρο αυτό. Δεν είναι αυτό που θέλουμε να δείχνουμε. Τα παιδιά μου είδαν το περιστατικό στην τηλεόραση και μετά με ρωτούσαν τι έγινε. Τους είπα πως είναι ρατσιστές. Aλλά... no problem! Θα προσπαθήσω να είμαι συγκεντρωμένος και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο ποδόσφαιρο", είπε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK