Αποκλεισμός σοκ για την Ομόνοια των Βύντρα, Ντάρμπισαϊρ

Η Δόξα Κατωκοπιάς έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός συνέχεια του κυπέλλου την Ομόνοια των Λουκά Βύντρα και Ματ Ντάρμπισαϊρ. Απίθανη γκάφα από τον τερματοφύλακα του "τριφυλλιού" με έξοδο του... Μεσολογγίου. Φωτιά στην εξέδρα οι φίλοι της Ομόνοιας (VIDEO)!

Αποκλεισμός σοκ για την Ομόνοια των Βύντρα, Ντάρμπισαϊρ

Η σεζόν για την Ομόνοια δεν κυλάει καλά σε καμία διοργάνωση! Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας ενώ στο κύπελλο ήρθε αποκλεισμός σοκ από την... Δόξα Κατωκοπιάς.

Στο πρώτο ματς η Ομόνοια έχασε με 3-2 στο ΓΣΠ, ενώ στο δεύτερο ματς αν και είχε την κατοχή της μπάλας, βρέθηκε να χάνει μετά από άστοχη έξοδο του Χριστοδούλου και κεφαλιά του Σαντίκ στο 18ο λεπτό!

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Βύντρα, Ντάρμπισαϊρ ήταν να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 70' με τον Σοάρες. Μετά και από αυτή την αποτυχία αναμένονται εξελίξεις, ειδικότερα μετά την αντίδραση των οπαδών της Ομόνοιας, που έβαλαν φωτιά στην εξέδρα!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΟΞΑ (Χατζηλούκας): Χατζηφραγκίσκου, Πουτζιουρής, Άδωνη, Ρεδόνδο, Ιωάννου, Ροντρίγκες (67' Ναρ), Κιφουετί (71' Σισοκό), Ασαμόα, Κάρλος (90' Παπαφώτης), Κένιντι, Σαντίκ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Πέτεφ): Χριστοδούλου, Ζαΐλσον, Καντέ (59' Μαργκάσα), Γουίλιαμ, Βύντρα, Μπρέεβελντ, Άλεξ Σοάρες, Σόλομον (46' Κανού), Τζαρσίνιο, Λόπες (84' Παναγιώτου), Ντάρμπισαϊρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK