Αργύρης Χριστοφή: "Δεν με νοιάζουν οι απόψεις του κόσμου"

Βέβαιος για την τολμηρή του απόφαση να πάει να αγωνιστεί στα κατεχόμενα στην ομάδα της Κυθραίας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο κυπριακό "Balla", ο Αργύρης Χριστοφή.

Αργύρης Χριστοφή: "Δεν με νοιάζουν οι απόψεις του κόσμου"

Από το βράδυ της Πέμπτης έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι και δεύτερος Ελληνοκύπριος ποδοσφαιριστής μετά τον Δημήτρη Βασιλείου, αποφασίζει να παίξει ποδόσφαιρο στα κατεχόμενα. Ωστόσο ο Αργύρης Χριστοφή, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο κυπριακό " Balla" δεν φαίνεται να νοιάζεται ιδιαίτερα για τις απόψεις του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο λόγος που πήγες στην κατεχόμενη ομάδα της Κυθραίας: "Από τον καιρό που έπαιζα στη Νέα Σαλαμίνα, διατήρησα μία φιλία με τον Ali Imam, κι’ αυτός μου πρότεινε να πάω… Μετά από λίγη σκέψη, αφού είπα δεν πήρα ευκαιρίες, γνωρίζοντας την αξία μου σαν ποδοσφαιριστής, αποφάσισα να πάω στην κατεχόμενη ομάδα της Κυθραίας. Δυστυχώς προτιμάνε να παίζουν με τους ξένους και είναι φανερό".

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: "Δεν φοβήθηκα τις αντιδράσεις, δεν με νοιάζουν οι απόψεις του κόσμου. Αυτή η απόφαση είναι καθαρά δική μου, ας λέει ο καθ’ ένας ότι θέλει. Τον μόνο που φοβάμαι είναι ο εαυτός μου, ότανβάζω στόχους θέλω να τους πετυχαίνω".

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του στο Balla.com.cy

News 24/7

24MEDIA NETWORK