Νέα εμπρηστική επίθεση κατά Κύπριου διαιτητή

Στόχος εμπρηστών έγινε το αυτοκίνητο του διαιτητή Κύπριου διαιτητή Λεόντιου Τράττου.

Νέα εμπρηστική επίθεση κατά Κύπριου διαιτητή

Λίγο μετά τις δύο μετά τα μεσάνυκτα της Δευτέρας, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο του Κύπριου διαιτητή Λεόντιο Τράττου που ήταν σταθμευμένο στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διαμένει.

Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ η πολυκατοικία γέμισε καπνούς προκαλώντας αναστάτωση στους ενοίκους. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και έχει αρχίσει έρευνες.

Ο Λεόντιος Τράττος είχε γίνει στόχος και πέρσι το Φεβρουάριο, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα στο αυτοκίνητο του το οποίο και τότε βρισκόταν σταθμεύμενο στο υπόγειο.

Στο μεταξύ στις τέσσερις τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο μηχανισμό τύπου χαλκοσωλήνα στο πάρκο Γερμασόγειας, κοντά στο σπίτι του προέδρου του Απόλλωνα, Νίκου Κίρζη.

Το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λευκωσία.

Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησία εταιρείας όπου εργάζεται 42χρονος και χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον ίδιο, καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

πηγή: balla.com.cy

News 24/7

24MEDIA NETWORK