Ο πρόεδρος της ΚΟΠ εκπρόσωπος του Μπλάτερ για τα προβλήματα Ισραήλ-Παλαιστίνης

Ο Γιόσεπ Μπλάτερ ανέθεσε στον πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη την ευθύνη να αρχίσει επαφές για την επίλυση των ποδοσφαιρικών προβλημάτων μεταξύ Ισραήλ, Παλαιστίνης.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ εκπρόσωπος του Μπλάτερ για τα προβλήματα Ισραήλ-Παλαιστίνης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυπριακής ομοσπονδίας

Νέα σημαντική αποστολή ανατέθηκε από την ηγεσία της FIFA στον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Μετά από προσωπική απόφαση του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Joseph S. Blatter, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ αναλαμβάνει την ευθύνη να αρχίσει αμέσως επαφές για επίλυση των ποδοσφαιρικών προβλημάτων που υπάρχουν μεταξύ Ισραήλ, Παλαιστίνης.

Ο τιμητικός διορισμός για τη νέα αποστολή του κ. Κουτσοκούμνη ισχύει μέχρι το τέλος του 2014 και μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, μια φορά το μήνα θα έχει συναντήσεις σε ανώτατο επίπεδο με αξιωματούχους των δύο Ομοσπονδιών.

Η πρώτη συνάντηση του κ. Κουτσοκούμνη θα γίνει αύριο Τρίτη στην Παλαιστίνη με αξιωματούχους της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και την ερχόμενη Τετάρτη θα βρίσκεται στο Ισραήλ, για συνάντηση με αξιωματούχους της αντίστοιχης Ομοσπονδίας.

Τα σοβαρά ποδοσφαιρικά προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ των δύο Ομοσπονδιών βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της FIFA και κρίθηκε αναγκαίο να αρχίσουν αμέσως οι επαφές για προώθηση συγκεκριμένων εισηγήσεων που θα βοηθήσουν στην επίλυση τους.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κουτσοκούμνης στο παρελθόν και με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Εθνικών Ομοσπονδιών FIFA, με οδηγίες της FIFA, ανέλαβε σημαντικές αποστολές σε διάφορες χώρες μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK