Ποιος Κέιν και ποιος Ρούνεϊ; Ματ Ντάρμπισιρ!

Ο Ματ Ντάρμπισιρ δεν... έκανε σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ το καλοκαίρι που μας πέρασε, τον πήρε ο Νίκος Νταμπίζας στην Ομόνοια και πλέον είναι ο πρώτος Άγγλος σκόρερ στην Ευρώπη πάνω από τους Χάρι Κέιν και Γουέιν Ρούνεϊ! Το 2014, πάντως, έφτασε μία ανάσα από την Καλλονή (VIDEOS)!

Ποιος Κέιν και ποιος Ρούνεϊ; Ματ Ντάρμπισιρ!
Matt Derbyshire

Δέκα διαφορετικές ομάδες άλλαξε ο Ματ Ντάρμπισιρ για να βρει τελικά την.. Ιθάκη του στην Κύπρο και την Ομόνοια. Με το "τριφύλλι" ο 31άχρονος επιθετικός ( που δεν λέει ποτέ πως είναι 31, αλλά 29+1,2,3... ) έχει πετύχει κάτι που θα έκανε ακόμα και τους Ρούνεϊ, Κέιν να... κοκκινίσουν από την ντροπή τους.

Από το ξεκίνημα της σεζόν 2016-2017, είναι ο πρώτος Άγγλος σκόρερ στην Ευρώπη στην πρώτη κατηγορία! Μπορεί να ακούγεται... κάπως, αλλά μην ξεχνάμε πως στο "νησί" οι ποδοσφαιριστές παίζουν περισσότερα παιχνίδια και έχουν δίπλα τους σπουδαίους συμπαίκτες.

Ο Ντάρμπισιρ μετρά 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις που μεταφράζονται σε:

Πρωτάθλημα: 18 γκολ, σε 21 εμφανίσεις.

Ευρώπη: 2 γκολ, σε 4 εμφανίσεις.

Κύπελλο: 1 γκολ, σε 2 εμφανίσεις.

Την ίδια ώρα ο Χάρι Κέιν μετρά 16 τέρματα, ο Ρούνεϊ μόλις... 5 και ο Ζερμέν Ντεφό στα 34 του χρόνια μόλις 14.

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ!

Κι όμως, αυτός ο παικταράς έφτασε κοντά στο να επιστρέψει στην Super League τρεις φορές τα τελευταία χρόνια! Το καλοκαίρι του 2014 ο Γιάννης Ματζουράκης τον έπεισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα και την Μυτιλήνη, όμως για διάφορους λόγους η μεταγραφή του δεν προχώρησε, με τον Ντάρμπισιρ να έχει μείνει ελεύθερος από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τελικά επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Ρόδεραμ και το καλοκαίρι που μας πέρασε προτάθηκε σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ! Καμία από τις δυο ομάδες της Αθήνας δεν... σκέφτηκε σοβαρά την περίπτωση του, με αποτέλεσμα να πάει στην Ομόνοια, όπου κάνει παπάδες μετά από εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα.







News 24/7

24MEDIA NETWORK