Τρομερό μήνυμα του Ντόσα υπέρ του Ντεγκρά

Ο Ματίας Ντεγκρά "τελείωσε" από την ΑΕΛ μετά τη γκάφα του στο ματς με τον Ηρακλή και μία ημέρα μετά βρήκε έναν φανατικό υποστηρικτή στο πρόσωπο του πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΛ, Ντόσα Τζούνιορ. Διαβάστε τo ηχηρό μήνυμά του στο Facebook.

Τρομερό μήνυμα του Ντόσα υπέρ του Ντεγκρά

To λάθος του Ματίας Ντεγκρά στον αγώνα της ΑΕΛ με τον Ηρακλή του στοίχισε πολύ ακριβά, με τον ιδιοκτήτη των "βυσσινί" Αλέξη Κούγια αλλά και τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη να παίρνουν άμεσα την απόφαση για εκπαραθύρωσή του από το θεσσαλικό σύλλογο.

Πλέον ο Αργεντινός γκολκίπερ αναζητάει ουσιαστικά τον επόμενο σταθμό για να συνεχίσει την καριέρα του μετά την έναρξη της Premier League, με έναν πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΛ, τον Ντόσα Τζούνιορ, να του δείχνει πάντως την συμπαράστασή του μέσω μηνύματος στη σελίδα του στο Facebook.

"Ματίας Ντεγκρά, ένας από τους πιο επαγγελματίας και αφοσιωμένους παίκτες που έχω γνωρίσει! Πάντα έδινες τα πάντα για να βοηθήσεις τους συμπαίκτες του, τραυματίας ή μη πάντα έβγαινες μπροστά χωρίς φόβο.

Όταν ήσουν στα καλύτερά σου, όλοι σε αγαπούσαν και σε χειροκροτούσαν. Τώρα που είσαι κάτω, θέλω να σου εκφράσω δημόσια την καθολική στήριξή μου και να σου πω ότι είναι πιθανότατα ένας από τους καλύτερους παίκτες και ανθρώπους που έχω γνωρίσει στο ποδόσφαιρο!

Το κεφάλι ψηλά...", έγραψε χαρακτηριστικά ο 30χρονος σέντερ μπακ της ομάδας της Λεμεσού για τον 33χρονο Αργεντινό κίπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στα χέρια Κουγιας-Ντεγκρά, λύθηκε το συμβόλαιό του
Η μοιραία γκέλα του Ντεγκρά έδωσε βαθμό στον Ηρακλή
Αναστασιάδης για Ντεγκρά: "Να τελειώνουμε"
Ταύλα τ' αλογάκι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK