Βασιλείου: "Καλύτερο το επίπεδο στα κατεχόμενα"

Ο Δημήτρης Βασιλείου λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τη μεταγραφή του σε σύλλογο από τα κατεχόμενα εξηγεί γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

Βασιλείου: "Καλύτερο το επίπεδο στα κατεχόμενα"

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής με προϋπηρεσία σε Ομόνοια Αραδίππου και Ερμή Αραδίππου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντεγκιρμενλίκ, ομάδα που εδρεύει στα Κατεχόμενα.

"Αν ήξερα ότι θα γινόταν όλο αυτό το σούσουρο με την μετακίνηση μου δεν θα πήγαινα να αγωνιστώ εκεί. Απλά πάω για να κάνω αυτό που μου αρέσει, να παίζω ποδόσφαιρο, είναι το χόμπι μου.

Δεν πάω να κάνω καριέρα, εξάλλου είμαι 35 χρόνων. Έκρινα ότι το επίπεδο εκεί είναι ψηλότερο από τις μικρές κατηγορίες και τα αγροτικά που αγωνιζόμουν, είναι πολύ καλύτερες οι συνθήκες και πήρα αυτή την απόφαση", τόνισε στο sport-fm.com.cy o Δημήτρης Βασιλείου εξηγώντας πως οδηγήθηκε στην απόφαση να μεταπηδήσει στην ομάδα από τα Κατεχόμενα.

"Είπα σε έναν φίλο μου να μάθει αν γίνεται να αγωνιστώ εκεί και με ενημέρωσε ότι υπάρχει συμφωνία με την ΚΟΠ για να αγωνίζονται εκεί δυο Ελληνοκύπριοι. Αυτό δεν το λέω με σιγουριά, αυτή ήταν η ενημέρωση που είχα από έναν φίλο που έσπευσε να ρωτήσει".

Ο πρώην παίκτης του Ερμή Αραδίππου ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει καν το όνομα της νέας ομάδας του.

"Εδώ και χρόνια ο Τουρκοκύπριος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε ομάδες στις ελεύθερες περιοχές και παίξαμε και μαζί στην Ξυλουτύμπου Αλί Ιμάρ μου έλεγε να πάμε να παίξουμε εκεί και τώρα πήρα την απόφαση.

Να φανταστείτε ούτε καν το όνομα της ομάδας δεν γνωρίζω, το μόνο που ξέρω είναι ότι με υποδέχθηκαν πολύ καλά και οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση αυτής της ομάδας".

Διαβάστε ακόμη:

Ο πρώτος Ελληνοκύπριος σε ομάδα των κατεχομένων

News 24/7

24MEDIA NETWORK