Το πάθημα... 500.000 ευρώ δεν έγινε μάθημα στον Τέρι

Στην οικογένεια Τέρι αρέσουν οι λουσάτες διακοπές, καλά κάνουν κιόλας αφού Άγγλος ποδοσφαιριστής τόσα χρόνια στα γήπεδα τον έχει τον... τρόπο του. Βέβαια, τα Χριστούγεννα του 2016 οι διακοπές κόστισαν στον παίκτη της Βίλα 500.000 ευρώ, καθώς ληστές μπήκαν στο σπίτι του. Το πάθημα όμως δεν έγινε μάθημα.

Το πάθημα... 500.000 ευρώ δεν έγινε μάθημα στον Τέρι

Η δικαστής Σούζαν Τάπινγκ είχε προειδοποιήσει τον Τζον Τέρι και τη σύζυγό του να αποφεύγουν να "ανεβάζουν" στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές τους καθώς έτσι δίνουν στόχο στους ληστές... αποκαλύπτοντας ότι λείπουν από το πολυτελές σπίτι τους.

Τη συμβουλή αυτή η δικαστής την έκανε στην οικογένεια του διάσημου ποδοσφαιριστή εξαιτίας του συμβάντος που είχε συμβεί τα περασμένα Χριστούγεννα όταν ο Τέρι "ανέβαζε" φωτογραφίες από τις διακοπές τους στις Άλπεις και τέσσερις ληστές έκαναν... πάρτι στο σπίτι του αφαιρώντας πράγματα αξίας 500.000 ευρώ.

Ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι και νυν ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα μάλλον δεν πήρε στα σοβαρά τη δικαστή, καθώς πόσταρε και πάλι φωτογραφίες από τις διακοπές που έκανε προ ημερών σε υπερπολυτελή βίλα στην Πορτογαλία.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK